- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jack38
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztom én is a tapasztalataimat a gariztatással kapcsolatban.
Sok telefont rendeltem már Kínából magamnak, ismerősöknek, de hálistennek eddig csak 2nek volt olyan problémája, amit nem tudtam orvosolni.
Az egyik a geekbuyingtól rendelt jiake i9500w volt, aminek kb. 3 hónap használat után elkezdett érzéketlen lenni az érintőképernyője. Ami azt jelentette, hogy néha bizonyos pontokon érzékelt vmi, de a legtöbb helyen nem. Megpróbáltam új firmwarét felrakni rá, de nem oldotta meg a problémát. Találtam is róla egy youtube videót, ahol a srác írta, hogy visszaküldte és cserélték a teló. Erre írtam is rögtön a geekbuyingosoknak a youtube linkkel, hogy ez a probléma. Erre ők küldtek egy firmware linket, hogy ezt tegyem fel rá 4-5x egymás után, és tuti jó lesz. Meg a szokásos dolog, csináljak factory resetet, stb. Persze, nem javult meg, így nagy nehezen belementek, hogy oké, akkor küldjem vissza.
Easy…rider leírása alapján (amit nagyon köszi
) beleraktam 2 bélelt borítékba a kinyomtatott teljes emailozásunkkal együtt, jól leragasztottam mindenhol és ajánlott levélként elsőbbségivel feladtam 2090 Ft-ért a megadott címre május 17-én (CN22 nélkül).
A teló 05.21-én érkezett meg Kínába, és 06.02-án vették át, majd írtak egy emailt, hogy elküldték a szervizbe. Én meg vártam és kb. 2 hetente írtam nekik, hogy van-e már vmi hír a telóról. Ők mindig nyugtattak, hogy sürgetik a szervizt, és nem sokára készen lesz.
Aztán 07.23-án egyszer csak kapok egy emailt, hogy postázták a megjavított telefont (Singaposttal), ami 08.04-én érkezett meg Magyarországra. Kezdtem aggódni, hogy tuti elkezdek majd vacakolni a vámon, mire tegnap (08.06-án) csönget a postás, hogy csomagot hozott kínából…
Kicsit sokáig tartott, de most működik tökéletesen. Viszont az nem tudom megállapítani, hogy ugyanazt a telót küldték-e vissza, vagy cserélték a kijelzőt, vagy a teljes telót.A másik egy Thl t100s a minidealtől, aminek pár hónap után tönkre ment a gsm antennája, vagyis egyik sim-en sem fogott jelet. Itt is próbálkoztam többféle firmware-el, simkártyákkal, de semmi. Írtam a minidealnek, hogy mi van, amire ők egyből azt írták, hogy itt a cím küldjem vissza, ha akarom, és megcsinálják.
Hasonló módon, mint az előzőt 06.18-án adtam fel, csak itt már CN22-vel, mivel a postás néni figyelmeztetett (persze, csak lefotózni felejtettem el…). Ezt 07.08-án vették át Kínában, és 08.01-én már jött is az email, hogy megcsinálták a telót és küldik vissza (ezt is singával). Ez még nem érkezett meg, a trackerchecker szerint 08.03-án küldték el a célországba.
Remélem, ezzel sem fognak szívózni a vámon…Szóval, az én eddigi gariztatási tapasztalataim pozitívak, persze, tudom, mindig vannak negatív tapasztalatok is, de szerintem, ha vki megbízható oldalról rendel, az eladó elég kommunikatív, és nem user error a teló baja, akkor kicsi az esélye a problémának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000