Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bocsánat, szerkeszteni akartam, de kicsúsztam az időből.
Néha egyetlen, árva sms jobban tud esni, mintha végigbombáz a fél család / baráti köröd, puszta "kényszerből". Gondolom érted, hogy mire gondolok!?
szablya: Ezek a mai fiatalok...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Akár én is írhattam volna ezt a bejegyzést (már csak azért is, mert nekem is ma van a névnapom - Boldogot!
). Évekig magányos voltam, idén nyarat végigdepiztem. Már odáig eljutottam 3x, hogy na most aztán tényleg vége. De még itt vagyok. Kiknek köszönhetően? Internetes barátok. A saját családom, a közeli ismerőseim lesz*rták, hogy mi van velem. Jöttek azok, akiket itt ismertem meg. És mindig sikerült kihúzni engem a gödörből. Ismerkedj, ha nincs más, itt a PH!-n. Beszélgess az emberekkel jót, esetleg ha tudtok szervezni egy találkát, menj el rá. Velem is ez volt. Először paráztam tőle, aztán feloldódtam valamennyire. Ez a találka arra is jó volt, hogy megtanuljak nyitni mások felé. És láss csodát, az osztálytársak közül, akikkel 4 év alatt egyetlen szót sem váltottam, tudtam normálisan beszélni. Igaz, itt is volt egy szikra, amit Symbian mondott, de utána már magától ment, nem kényszerből.Jaj, igen, kell egy társ. Nem elsősorban párra gondolok, lehet az egy lelki társ is. Ha van olyan, akivel normálisan tudsz beszélgetni mindenről, van közöttetek egyetértés, el mersz neki mondani személyes dolgokat, egy időn belül kialakulhat akár egy olyan erős kötődés, hogy lelki társnak vallhatjátok egymást. Márpedig ezt neked kell megszerezned. Hajrá!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gyúrósok ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kutya topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Foxpost
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- További aktív témák...
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
). Évekig magányos voltam, idén nyarat végigdepiztem. Már odáig eljutottam 3x, hogy na most aztán tényleg vége. De még itt vagyok. Kiknek köszönhetően? Internetes barátok. A saját családom, a közeli ismerőseim lesz*rták, hogy mi van velem. Jöttek azok, akiket itt ismertem meg. És mindig sikerült kihúzni engem a gödörből. Ismerkedj, ha nincs más, itt a PH!-n. Beszélgess az emberekkel jót, esetleg ha tudtok szervezni egy találkát, menj el rá. Velem is ez volt. Először paráztam tőle, aztán feloldódtam valamennyire. Ez a találka arra is jó volt, hogy megtanuljak nyitni mások felé. És láss csodát, az osztálytársak közül, akikkel 4 év alatt egyetlen szót sem váltottam, tudtam normálisan beszélni. Igaz, itt is volt egy szikra, amit Symbian mondott, de utána már magától ment, nem kényszerből.