Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoolla
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére

Hat pedig te vagy az aki nem ert egy nyulfarknyi kis kommentet. Hivj fel valakit aki elmagyarazza neked amit irtam es kerlek hagyd ezt abba mert nem csak magadat teszed nevetsegesse, hanem mar en erzem magam kenyelmetlenul, hogy valaszolgatok.
Nem szemelyes, de nem ersz annyit, hogy kifejtsem megegyszer.
-
hoolla
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ugy nez ki, hogy te vagy az egyetlen aki nem erti... kerem kapcsolja ki.
-
VTom
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Gondolom ha heteket kell kihagynia, akkor nem arra fogja fordítani az idejét, ha egyszer gép elé kerül, hogy a küldetésnaplót olvasgassa.
Nem mindenki csak a játékokkal foglalkozik 0-24-ben. -
hoolla
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
... es ahoz sem kell sok IQ, hogy tudd, nem mindenkinek az a jo ahogy Te jatszol... de amugy mindegy.
-
hoolla
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem toom hol emlitettem hogy az baj ha egy jatek tartalmas... azt mondtam, hogy elvesztem a fonalat a fosztoriban ha nem veszem fel azt a szalat hetekig. Egesz egyszeruen elfelejtem hogy hol is tartottam. Orulok, hogy neked van annyi idod es olyan okos es ugyes vagy hogy kepes vagy eszben tartani szaz kuldetest meg a fosztorit.
-
keIdor
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Régebben olvastam már róla, most ilyet találtam, átlag életkor: 35 év USA
-
keIdor
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Miért, később nem lehet becsatlakozni, csak gyerekként? Na ez a hülyeség...
-
VTom
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem hiszem, hogy majmok írták. Akiket pl. én ismerek gamerek, mind 35-45 közöttiek.
Aki C64-en kezdte gyerekként, mondjuk 10-12 évesen, az már mind 40 év körüli.
Szerintem teljesen reális amit írt. -
rottenbull
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem kell. Szerintem barmilyen dlc, vagy akar tobb is egyutt a kozelebe sincs egy uj resznek. En pont a dlc-k ellen vagyok es az evenkenti megjelenes mellett.
Ugyanannyiba kerul az uj jatek mint a season pass altalaban, igy az uj reszre szavazok a penzemmel. -
rottenbull
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Egyszeru a sztori. Nem veszed meg csak ketevente. Akinek meg kell evente az vegye ugy. En fel evente is vennem.
-
VTom
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Igen, azt sajnos nem lehet kikerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest