- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceool20
tag
-
Ver'alor
tag
Heló, részletesebb infókat lehet mát tudni a mapekről, játszható katonákról, fegyverekről meg ilyesmiről?
Ez 360-ra nem lesz ugye?
Mert ha nem, akkor kénytelen leszek tuningolni a jó öreg traktorgépemen... -
iceool20
tag
-
kissd01
tag
-
batai15
félisten
Igaz 1 hetes a cikk, de még most láttam. Hát wow. Not bad.
-
iceool20
tag
-
Dilikutya
félisten
Ráadásul nem is single, csak multis, többi stimmel.

-
kissd01
tag
Reméljük tényleg túlzás a Titan-X.
Bár a grafika fejlődött a Bf4-hez képest, viszont rombolhatóság nem igazán lesz. Plusz ha rá is feküdtek az optimalizálásra akkor nem lesz gond. 
-
kriszpontaz
veterán
Mass Effect helyett SW-ra gondoltam
. -
kriszpontaz
veterán
-
kissd01
tag
Szia!
Hát a Frosbite újított verziója duruzsol a játék alatt. Ami elég proci igényes motor. Ha tippelnem kellene akkor a procid elég lesz egy kicsit megrángatva.
Vidikártyát meg egy 980-at mondanék a max grafikához Nvidia oldalon. Persze minden attól függ, hogy mennyi fps-t szeretnél és ezt milyen beállítások mellett. Nem csodálkoznék ha minden plafonon (elsimítésok+fix 60fps) egy Titan X-ereje kellene!

-
iceool20
tag
-
Findzs
addikt
ha nem csinálnak seprűnyelet a lézerkardból mint a többi sw játékban akkor elégedett leszek vele

-
minek?:S
őstag
Hát na lol.. nekem tetszik még mindig. Én is hiányolom kicsit a single részét, ami kapcsolódik a filmekhez, de reméljük egyszer lesz olyan is.. viszont a grafika, a hangok brutálisan bejönnek.
Egyébként nekem is feltűnt, mikor a Hothon kilövik az AT-AT-t, olyan furán kicsinek hat.. remélem ez még fog változni. Egyébként nagyon jó, hogy van pl a "repülőknél" belsőnézet, nem mindig használom, de ha nincs, akkor hiányzik... az valahogy jobban hat a tökéletesre, élethűre.
Remélem azért AT-AT-ben és AT-ST-ben is lesz belsőnézet.. kíváncsi vagyok milyen lenne..
-
Peat;)
veterán
Hasonlóan látom. Régen azért multiztam, szó nincs arról hogy nem, de akkor nem voltak ilyen fejlesztgetős baromságok, volt egy adott keret, mindenkinek ugyanazok a feltételek és nyomatni egy órát, tökéletesen elég volt. A LAN volt ami hosszabb időt ölelt fel, mert közben ettünk és röhögtünk.
Ez a mai fajta hogy nyomni napi 2-3 órát hogy meglegyen ez meg az a puska meg hogy ilyen meg olyan statisztika legyen...hát ez az a keretrendszer ami szánalmas és szánalmasan sok játékidőt kíván meg. Ez a játék meg pontosan erre a rendszerre épül, így határozottan tartom magam hogy ez nem egy új játék, hanem egy meglévő játéknak egy más világba helyezése. Ez az olcsó, nem kell story mód se, nem kell írókat fizetni, sőt játékmechanikát sem kell kitalálni. Egyszer megcsinálták, más vizuális megjelenítést raknak bele, kiegészítik lépegetőkkel, érj el 12000 headshotot hogy megkapd a lézerkardot és mehet a "móka" meg kasszasiker. Ez nem játékkészítés hanem játékgyártás, előre megadott szempontok szerint.
Az új játék jelentése szerintem mást jelent egy mai kamasznak mint egy 30 évesnek és innen a félreértés. Ha nem folytatások jönnek akkor előzmények, tehát érthető a dolog. Talán ezért sikeresek az oldalnézetes játékok, mert azok nem akkora projektek hogy ne mernének újat kitalálni és eltérni attól hogy ugyanazon mechanikát 15 féle köntösben adják el. Furcsa mód van rá igény még oldalnézetes formában is...
-
alevan
őstag
Engem nem tud lekötni a multi. De ténleg. Én még a World of Warcraft-ot is a story-ért játszottam (és játszom kiegenként).
Engem egy jó történet tud lekötni, ami napokon át nem megy ki a fejemből. Engem egy varázslatos, izgalmas, ijesztő vagy sejtelmes élmény tud lekötni. Engem az tud lekötni, amikor nem tudod, hogy az egyik karakter végleg meg fog halni és neked kell döntened, ki.
A multi soha nem fogja a szememben a single player élményt nyújtani, vagy megközelíteni.
-
Ch0b
tag
Az biztos, hogy a rohamosztagosokat jól eltalálták, ugyanolyan bénák mint a filmekben, semmit nem találnak el. Remélem nem ilyen agyhalott lesz az AI mint amit bemutattak eddig.
-
Giovan!
addikt
Hát igen,a jó öreg Rpublic Commando még mindig a valaha készült legjobb Star Wars játék.Aki játszott vele,az tudja.Kár hogy olyan kaliberü játékok már nem születnek az SW univerzumban,pedig ha csak fele olyan élvezetes sztorit tudnának lerakni az asztalra,már megérné.Dehát a Republic Commando folytatása nem fért be Lucas papa tervei közé
.Helyette jön ez,meg a Kinect Star Wars 
-
Dilikutya
félisten
Én meg azokat nem tudom megérteni, akik 1000+ órát töltenek egy játék multijával, az egyébként is rengeteg idő az életnek nevezett valami rovására. Ráadásul nekem az ugyanolyan repetitív, mint bármelyik rövid, unalmasabb single, 1-1 játékmód mindig ugyanúgy ér véget, egyik fél teljesíti a célt, a másik nem.
Én a single játékokat újra elő szoktam venni, vagy a sztori, vagy a játékélmény miatt. Nem hiszem azt, hogy egy multi 1000+ óra alatt sokkal többféle élményt adna. Még a LAN-ban volt némi fantázia, haveri összeülős kikapcsolódásnak nem volt rossz, de egy Battlefield-ben LAN sincs már, csak a hulladék Battlelog, így lett használhatatlan a Battlefield 2 is. Manapság nem nagyon tudod megválogatni, kikkel játszol, ha nincs csaló, nekem akkor se öröm vadidegenekkel játszani, akik esetleg jobbak nálam, mert nekik nincs életük, csak 1000+ órájuk, nekem meg a játék csak kikapcsolódás.Ennél a játéknál az a bajom, hogy ott a sok ismert helyszín, ahol csak multis csatában sétálhatok, egyébként elfogadom a multi kizárólagosságát pusztán amiatt, hogy a Battlefront mindig ilyen volt. De a Battlefield is, és ott a Bad Company óta van sztori is.
-
lofagi
addikt
Nos nem tudom megérteni azokat a károgókat, akik a single mód miatt sírnak. Egy játék single részét se húzták még olyan sokáig, mint egy-egy multi kiegészítőket. Ott a BF4, a multit már a kezdetek óta foltozzák, mondjuk volt is miért, de azóta is ömlik bele az új és újabb ötletek. Míg ha van egy single játékod, azt úgy se fogod piszkálni a későbbiekben. Beletol az ember x órát mondjuk 30-100ig nyilván attól függően,hogy mennyire játszható végig többféleképpen. Viszont a multiba, nem egy embert ismerek akik 1000 óra körül tesznek bele.
Hol tud egy single így versenyezni egy multival? Sehol. Nem sok singlet tudok mondani, ami annyira lekötött volna, mint egy multi. S ezt a készítők is tudják. Minél tovább van fent egy játék a közbeszédben, annál nagyobb az esélye, hogy jó áron tudják eladni még fél év után is az adott játékot és nem csak a megjelenés idejében.
Egyáltalán nem hiányolom a single-t ebből a játékból, sőt, örülök is,hogy nincs benne, mert akkor csak arra menne el az idejük,hogy azt tökéletesítsék, ami nem egyszerű. Illetve gondolom,hogy egy SW játéknál nagyon kell figyelni, hogy mit mond a Disney is, nem hiszem,hogy csak úgy ki lehetne találni történeteket. Bár ebben nem vagyok járatos, így csak találgatok.
-
saelin
veterán
Nem szeretem a shooter játékokat, de ez nagyon tetszik! A hangok kifejezetten jóra sikerültek, és ahogy elnézem több játszható faj is lesz, plusz jedik, kardozás...
Számomra pozitív csalódás. -
br.rak
őstag
-
FollowTheORI
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
-
Tsebacsi
nagyúr
Nekem ez a bajom, de ha itt nem lesz ilyen, majd jön a Star Citizen.

(#41) NetTom: Gondolom a plusz 10 júróért erősebbet sebzel meg hasnló "előnyök" amik csak a pénzes vérpistikék miatt vannak, és közel sem indul senki egyenlő esélyekkel. A szokásos fizess és nyersz játékstílusnak tűnik amitől a 30+-os korosztály idegrángást és hasonlókat kap...
-
vegitossj7
addikt
-
Kanczy
veterán
-
Dilikutya
félisten
Alapvetően a repülős téma a 90-es évek óta halott, SW témájú is 2002-ben volt utoljára, és a Starfighter nem is volt különösebben kiemelkedő. A Battle for Naboo is inkább az SW miatt érdemel említést, a Rogue Squadron 3D volt PC-re az utolsó jó repülős SW játék. Állítólag a folytatásai is nagyon jók, de azok csak konzolokra jelentek meg. De PC-n egyébként sincs említésre méltó repülős játék, az ezredforduló után van az IL-2 sorozat, a Tom Clancy's HAWX, a Lock-On: Modern Air Combat, viszont ezek sem frissek már.
-
FollowTheORI
nagyúr
Engem egy dolog érdekel még nagyon, mi dönti el ki lesz Vader meg Luke a játékban.

-
scope2007
addikt
Kiv leszek
Videó alapján bejön
De ennek nem dőlök be, mint bf4nélBf3 überkiraly volt, a bf4 epic fail
Hardline dettó, átskinelés.
Na meglatjuk ha kijon -
antikomcsi
veterán
Én nagyon vártam, de amióta megtudtam, hogy nincs benne kampány, már totál nem érdekel.
Egy jó nagy nyílt galaxis, vagy legalább 1-2 bolygó, vagy egy bolygón sok-sok négyzetkilométeres szabadon bejárható világ legalább 30 órás egy játékos résszel, elfogadható sztorival, és csatákkal, és számomra maga lenne a Kánaán. Így viszont kicsit sem érdekel. Adjanak el nekem egy jó kis tartalmat egyszer, 12-14K-ért, amit bármikor tolhatok egyedül, ne pedig egy alap multit, amibe majd még több pénzt lehetne ölni, mint az alapjáték ára.
Már nem szeretem a multit, teljesen tönkreteszik az élményt a csalók, meg akik kilépnek a meccs vége előtt 1-2 perccel, hogy ne a vesztes csapatban legyenek, és stb..
-
FollowTheORI
nagyúr
Ennyi erővel az első Battlefield óta nem jött egyetlen játék sem ami nem átszkinezés, textúracsere, meg kis effekt és egyéb csiszolgatás a háztető alatt.

De most komolyan... vicc ez a hozzáállás.
(Meg akkor gondolom a Dune 2 óta nem jött új stratégia sem.
)A másik részéről meg, igen szerintem elég sokan szeretnének végre egy jó single SW játékot, szerintem hamarosan lesz is rá mód hogy ilyeneket kapjunk. De ezt nem lehet DICE/EA/Battlefront volnalon megintcsak számonkérni. It most nem ez a cél.
Majd amikor a Disney/Lucasfilm/LucasArts úgy dönt hogy megbíz valakit ilyennek, akkor majd lesz.Ami cél, hogy ezekben a csatákban küldetésekben multizz, co-op/single küldiket csinálj AI-val, arra "tökéletes" lehet ez. (Ha nem cseszik el más szempontból.
) -
Raysen623
veterán
-
Tsebacsi
nagyúr
Tetszik, már csak egy jó x-wing vs tie-fighter felújítás kéne és el is vesznék egy időre a világból

-
Dilikutya
félisten
Igen. Csak több skint cseréltek le másikra. Attól, hogy SW, még lehet látni benne, hogy mi ez. Nekem pl. onnantól, hogy csak multis, egy fillért nem ér meg. Ott van az Origin fiókomon a tavalyelőtti Humble vásárból a Battlefield 3, a sztori módjával játszottam pár órát, a multit el se indítottam. Mondjuk a régi Battlefront se érdekelt soha emiatt, a 2. rész is csak azért van meg, mert az SW csomag része.
Természetesen elfogadom, hogy ez Battlefront játék, abban sose volt sztori, csak rossz nézni a Hoth csatát, hogy elvesztegetik ostoba deathmatch-re. Kár, hogy rendes játékban ezeket sose kapjuk meg, a single SW játékok mindig más sztorik. A csatát a Hoth bolygón single játékban talán a Galactic Battlegrounds-ban kaptuk meg utoljára, amit viszont a LucasArts helyében letagadnék. De ők nincsenek a helyemben, hogy a helyükben lehessenek, a GOG-on még árulják is, ráadásul pénzért.

-
kriszpontaz
veterán
Jó lesz ez
. -
alevan
őstag
Már évek óta el van cseszve az SW:TOR...
-
FollowTheORI
nagyúr
-
he7edik.
addikt
-
lofagi
addikt
-
Ryder62
őstag
Eszméletlen jól nézz ki.

Szuper lesz ilyen graffal újra átélni a nevesebb csatákat. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
aAron_
őstag
Inkább itt nézzétek. Jedi, sith egyébként ki lehet? Azt hittem azok nem is lesznek ebben.
-
bit_bro
tag
Nem rossz, de az AT-AT -ok valahogy kisebbnek tűnnek, mint a filmben...
-
Varoz
addikt
Kilóra! Kilóra megvettek!
<3 -
Benito94
tag
-
kissd01
tag
-
dhstyle
tag
remélem PC-n szebb lessz.. egér nélkül úgysincs sok értelme egy ilyen játéknak

-
he7edik.
addikt
-
törölt tag
Azért a sztori mód korrekt történettel meg a solo mission mód nagyon nem ugyanaz...
Érdekes, hogy az EA-nak a Microsofttal van dealje, erre PS4-en demóznak ?

-
Bobó_20
aktív tag
KELL!

-
oriic
HÁZIGAZDA
Most oda is jön új content.
-
kissd01
tag
-
lofagi
addikt
-
vegitossj7
addikt
-
Peat;)
veterán
Battlefield DLC számomra, sajnos. Hiába az a grafika ami, meg azok a modellek amik, ordít róla hogy csak a felszínt cserélték ki, itt ott kis változásokkal és kész is az "új" játék.
-
FollowTheORI
nagyúr
Ígéretes, bár ez még annyira semmit nem mond milyen lesz a valódi multi hogy na.

Nekem már ott van az accomon jóideje (mióta rendelhető originen), így bármi jön elfogadom... de nem garancia a látott dolog még semmire.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#2) Szaby59
Játszhatod helyette majd a szóló küldiket... azis valami, ha valami csoda folytán nem lenne multi.

-
he7edik.
addikt
Borzalmasan gyenge az a HUD vazzeg azt még mindig nem hiszem el.
-
kissd01
tag
Első ránézésre nagyon tetszik. Hangulat megvan. Grafika is szép. Számomra a robbanások elég furán hatnak de ebből előrendelés lesz!

-
CoDWaW07
őstag
Nagyon tetszetős, de vajon story miért nem lesz?
-
törölt tag
Nagyon jónak néz ki, de kár hogy story mód nem lesz.
-
vegitossj7
addikt
Én annyira tudtam, hogy képesek rá...
Remélem azért az SWTOR-t nem rontják el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BMW topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- leslieke
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB be quiet! Pure Base 500 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10900KF 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB KINGSTON FURY Renegade SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet én is addig kitesztelem mit bír a G1-em. Had szaladgáljon rendesen! 

Bár a grafika fejlődött a Bf4-hez képest, viszont rombolhatóság nem igazán lesz. Plusz ha rá is feküdtek az optimalizálásra akkor nem lesz gond.
.Helyette jön ez,meg a Kinect Star Wars 

)