Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Korrekt iras!
...van benne helyesirasi hiba boven,azokat nem artana javitani
Az Arch valoban egy zsenialis disztro az utolso csavarig de a vegen kicsit felrandult a szemoldokom amikor azt irtad, hogy:
"És hogy miért az? Mert Arch + ad egy olyan stabilitást - pénzkeresésre, munkára használom a gépet - , ami csökkenti az esetleges elszúrt frissítéseket, még akkor is, ha az Arch-on ilyet nem hallottam és ha lenne is akkor, minden ilyet azonnal vagy másnapra javítanának... "
Nanana....oke, nem gyakori, hogy az Arch megborul de ha megis akkor egyaltalan nem biztos, hogy azt masnapra javitjak..ha pedig megis akkor meg mindig eleg melyre kell menni ahhoz, hogy a javitott frissitest tudd alkalmazni es menjen megint rendesen. Arch-ot felrakni munkara szerintem tobb, mint bator dolog
Antergosrol meg annyit irnek, hogy szerintem annak a rendszernek meg kell par honap, mire tenyleg olyan fazisba er, hogy felvehesse a versenyt egy Manjaroval. pl. az ideg megb.szott,amikor masfel oraja szarakodtam egy multilib program telepitesevel, mire eszembe jutott, hogy "egyaltalan engedelyezve van a multilib?"
Persze, hogy nem volt...holott en 64-bites rendszert raktam fel. A varatlan osszeomlasokrol mar nem is beszelve.
A Manjaro pedig mar csak azert is zsenialis mert oriasi lehetoseget aknazott ki...evekig sirtak a userek, hogy tetszik nekik az Arch es kiprobalnak de ilyen telepitovel felejtos...bumm,tessek itt van. Szoval mar csak marketing szempontbol is oriasi dobas volt es nem mellekesen tenyleg nagyon rendben van.Ha munkara kell Linux akkor Debian,Fedora,SUSE,CentOS vagy Ubi. Arch is mehet de azzal nagyon esznel kell lenni mert ha elfossa magat akkor ....
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Alkatrész felvásárlás (VGA, CPU, félkonfig, konzol, notebook, komplett gép)
- Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular), 45mm, prémium rozsdamentes acél, zafírkristály
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Aspire A515-58M 15.6" FHD matt i7-13620H 32GB 512GB NVMe ujjolv új akku gar
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest