Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula_
tag
Az én gondolataim a témával kapcsolatban:
1, A csöveseknek és a kiszolgáltatott helyzetűeknek _lehetőséget_ kell(ene) biztosítani a felemelkedésre. Így akarattal és tettel mindenki kiemelkedhetne a nyomorult helyzetből. Az ingyen szolgáltatásokkal óvatosan bánnék. Nem szabad oda jutni, hogy nagy tömegek ingyen kaja/piából meg segélyekből nyomorogjuon az utcán. Ennél több kell. Munkalehetőséget kell nekik biztosítani. Természetesen a magatahetetleneken segíteni kell ellenszolgáltatás nélkül.2, Díszkivilágítás: értem, hogy abban a helyzetben ez sértette a lelkiismeretedet, de nem a díszkivilágításon áll vagy bukik a téma, amiről írtál. Ez csak hab a tortán - bár inkább máshoz hasonlítanám. (Szerintem te sem gondolod ezt másképp.) Poltizálásba nem nagyon akarok most belemenni, de a kormány mindekit meglop a maga módján. Téged is, engem is. A csövest azért nem lopja meg, mert tőle már nincs mit, egyébként meglopná őt is. Jól látod, az állam nem gondoskodó, de már annak sem vallja magát. Az állam nyíltan hülyének titulálja magát (mekkora blama!), és minden irányítást átad a piacnak, a versenyszférának, a magántőkének. Eladja az állami vagyont, és hiteleket vesz fel. Nekünk annyi jogunk marad ebben az országban, hogy dolgozhatunk (jobb esetben) és adózhatunk. Csak egy kérdés utoljára: komolyan gondoljuk azt, hogy profitorientált cégek el fogják tudni látni azokat az állami feladatokat, amikre nagy szükség van? Jaj, nagyon elkalandoztam...de hát ide lyukadtam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest