Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gondoni
csendes tag
A párizsiról jut eszembe egy hétvégi ámulatom:
Nálunk a hűtő elmaradhatatlan tartozéka ez a 400 grammos párizsi. Anno 500 gramm volt, de ez is danonizálódott.
Nekünk és gyerekeknek is joker kaja, még hús is van benne, "megszokott minőség", stabilan jól fogyogat.
Vasárnap egy új adagot bontottam meg, és váratlan meglepetés ért: határozottan JOBB lett, érezhetően húsosabb állagú! Nem tudom, hogy valami marketinges beetetés közepébe csöppentünk, vagy ide is elért a hús ÁFA csökkenése (naiv gondolat), vagy csak simán meglöttyent az adagoláskor a jómunkásember keze a gyárban, de tényleg határozottan, érezhetően finomabb, haraphatóbb, keményebb állaggal. A feleségem és a két éves lányom szerint is, akin könnyű észrevenni, ha kedvére valót eszik: egymás után fogytak el a karikák a tányérjáról. :-)
Szóval, nehéz elhinni manapság, de jól esett szembesülni vele, hogy ilyen is előfordulhat: jobb lesz valami! Lassan bontjuk a következő rudat, imádkozom, hogy ne kelljen visszavonnom a fentieket. :-DHogy ON is legyek:
Szomorúan olvastam a beszámolót, én is a végsőkig HITTEM a Tibiben. Ritkán szoktam enni, de kalapot emeltem az eddigi étcsokijuk előtt. Az utóbbi hónapokban a mikulásokat, újabban pedig a nyuszikákat fogyasztgatjuk (nagy a rokonság, jól feltöltődnek ilyenkor a készleteink), úgyhogy a bolti polcokon még nem figyeltem fel a változásra, de emléke szívemben örökké él!
A mennyiségi csokikészleteket (nálunk a tejcsoki és a fehércsoki a kedvenc) pedig mi is a Lidl-ben töltjük fel (miután elfogytak az ünnepi figurák), ár-érték arányban kiválóak!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Assetto Corsa Rally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Honor Magic 6 Pro Epic Green Használt, karcmentes garancia 2027. 10. 31-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest