Új hozzászólás Aktív témák
-
gondoni
csendes tag
A párizsiról jut eszembe egy hétvégi ámulatom:
Nálunk a hűtő elmaradhatatlan tartozéka ez a 400 grammos párizsi. Anno 500 gramm volt, de ez is danonizálódott.
Nekünk és gyerekeknek is joker kaja, még hús is van benne, "megszokott minőség", stabilan jól fogyogat.
Vasárnap egy új adagot bontottam meg, és váratlan meglepetés ért: határozottan JOBB lett, érezhetően húsosabb állagú! Nem tudom, hogy valami marketinges beetetés közepébe csöppentünk, vagy ide is elért a hús ÁFA csökkenése (naiv gondolat), vagy csak simán meglöttyent az adagoláskor a jómunkásember keze a gyárban, de tényleg határozottan, érezhetően finomabb, haraphatóbb, keményebb állaggal. A feleségem és a két éves lányom szerint is, akin könnyű észrevenni, ha kedvére valót eszik: egymás után fogytak el a karikák a tányérjáról. :-)
Szóval, nehéz elhinni manapság, de jól esett szembesülni vele, hogy ilyen is előfordulhat: jobb lesz valami! Lassan bontjuk a következő rudat, imádkozom, hogy ne kelljen visszavonnom a fentieket. :-DHogy ON is legyek:
Szomorúan olvastam a beszámolót, én is a végsőkig HITTEM a Tibiben. Ritkán szoktam enni, de kalapot emeltem az eddigi étcsokijuk előtt. Az utóbbi hónapokban a mikulásokat, újabban pedig a nyuszikákat fogyasztgatjuk (nagy a rokonság, jól feltöltődnek ilyenkor a készleteink), úgyhogy a bolti polcokon még nem figyeltem fel a változásra, de emléke szívemben örökké él!
A mennyiségi csokikészleteket (nálunk a tejcsoki és a fehércsoki a kedvenc) pedig mi is a Lidl-ben töltjük fel (miután elfogytak az ünnepi figurák), ár-érték arányban kiválóak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest