- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
gondoni
csendes tag
A párizsiról jut eszembe egy hétvégi ámulatom:
Nálunk a hűtő elmaradhatatlan tartozéka ez a 400 grammos párizsi. Anno 500 gramm volt, de ez is danonizálódott.
Nekünk és gyerekeknek is joker kaja, még hús is van benne, "megszokott minőség", stabilan jól fogyogat.
Vasárnap egy új adagot bontottam meg, és váratlan meglepetés ért: határozottan JOBB lett, érezhetően húsosabb állagú! Nem tudom, hogy valami marketinges beetetés közepébe csöppentünk, vagy ide is elért a hús ÁFA csökkenése (naiv gondolat), vagy csak simán meglöttyent az adagoláskor a jómunkásember keze a gyárban, de tényleg határozottan, érezhetően finomabb, haraphatóbb, keményebb állaggal. A feleségem és a két éves lányom szerint is, akin könnyű észrevenni, ha kedvére valót eszik: egymás után fogytak el a karikák a tányérjáról. :-)
Szóval, nehéz elhinni manapság, de jól esett szembesülni vele, hogy ilyen is előfordulhat: jobb lesz valami! Lassan bontjuk a következő rudat, imádkozom, hogy ne kelljen visszavonnom a fentieket. :-DHogy ON is legyek:
Szomorúan olvastam a beszámolót, én is a végsőkig HITTEM a Tibiben. Ritkán szoktam enni, de kalapot emeltem az eddigi étcsokijuk előtt. Az utóbbi hónapokban a mikulásokat, újabban pedig a nyuszikákat fogyasztgatjuk (nagy a rokonság, jól feltöltődnek ilyenkor a készleteink), úgyhogy a bolti polcokon még nem figyeltem fel a változásra, de emléke szívemben örökké él!
A mennyiségi csokikészleteket (nálunk a tejcsoki és a fehércsoki a kedvenc) pedig mi is a Lidl-ben töltjük fel (miután elfogytak az ünnepi figurák), ár-érték arányban kiválóak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Vannak olyan apró örömek az életben, amik idővel olyannyira természetessé tudnak válni, hogy csak ha elveszik tőlünk,...
- Gyúrósok ide!
- Bestbuy játékok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest