Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Első gondolatom az volt, hogy "na bazzeg a Lőrinc logoutol?"
Aztán átolvastam 91 kommentrt, hogy hátha megtudom, hogyan lehet 170millát összekapargatni tisztességesen, de nem. Akkor ennek most nem az lenne a lényege, hogy az irigyeknek egy normális magyarázatot adj? Csak annyi, hogy sokan irigyek. Hát oké.
Szóval hát ja, én nem vagyok irigy az ismerőseim Mercijére, a 40-50 millás házukra, meg a milliós nyaralásokra. De 170 millió? Még ha tisztességesen szerzett is, akko abba valószínűleg benne van valakinek az ükmagyapjának a munkája is. Vagy egy kurva nagy ötlet, startup. De 170 milla.. Sok.
És így, magyarázat nélkül ez a poszt inkább hencegés mint egy valódi probléma megemlítése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Apple Watch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest