- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Valamelyik fórumtárs(ak) aláírásában láttam, hogy az internet nem szült közénk több hülyét, csak megmutatta, hogy igazából milyen sokan is vannak, ez hatványozottan igaz ezekre a csoportokra
Bár nem is feltétlenül a hülyeség nyilvánul meg itt, sokkal gyakrabban az emberi mivoltból való azonnali és mértéktelen kivetkőzés, az empátia teljes hiánya, stb. A poén az, hogy olyan szintű gyalázkodások mennek arccal-névvel-profillal ellátva, hogy én egy full anonim fórumon is szégyellném magam, ha olyanokat írnék.
Tetszőleges, 5000-nél több főt tartalmazó FB csoportok működési mechanizmusa:
1. lépés: posztolás (5%-ban a csoport témájához tartozik, 95%-ban valami tök irreleváns dolog, vagy kamuhír, mert "most az egyszer elfér, és ez fontos!!4")
2. csoport ~5-10-79-100%-a: TRIGGERED
3. tetszőleges egyéni világfájdalom egymásra zúdítása minősíthetetlen hangnemben
4. sleep(random)
5. (opcionális)
6. goto 1.Mostanában mindenféle okok miatt hasonló, csak "Adok-veszek .... " csoportokba csatlakoztam be. Igazából a megfelelő topic linkjét egyszerűbb lenne bármelyik csoportra átirányítani, garantált végtelen mennyiségű, 100%-ban megújúló WTF forrás.
-
Az mit lát aki nem utazik, hanem vele történik.
-
szupermacs
veterán
Blikk cikkek alatti komment szekciót ajánlom, nagyokat lehet rajta röhögni. Melyik csoport ez egyébként? Szívesen belépnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + 32GB G.Skill 2400Mhz + Be quiet! hűt
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest