- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
itt van pár tipus ami működik. de mint írtam 2K-s tescost is próbáltak az is jó volt.
-
Lomha 8V
addikt
-
Flashget
félisten
-
Lomha 8V
addikt
És ehhez már lehet billentyűzetet meg egeret csatlakoztatni? Vagy még mindig csak a Samsung saját, használhatatlan billentyűzetét, horror áron? Mert akkor helyezzék fel maguknak finoman.
-
sebime45
tag
Az új okostelefonomat szeretem hasznàlni 4 magos pedig csak egy kinai utànzata az S4-nek ezért szeretném màr végre, hogy kombinàljàk màr az androidot a smart rendszerekkel
-
törölt tag
-
Mercutio_
félisten
-
Flashget
félisten
-
törölt tag
-
Mercutio_
félisten
-
drdr
senior tag
-
törölt tag
-
ALBY
senior tag
-
törölt tag
Ennyi. Ezekben is van tuner és Smart, de a panel matt, a keret totál egyszerű, de vékony és látványos, illetve kikapcsol a PC-vel együtt, akár egy monitor. (Ezt az ügyfélszolgálat írta.) Talp nem jár hozzá, de nekem az se kell, mert a falra kerül a kijelző. Ellenben a tartósságot és a megbízható működést külön kiemelik a honlapon, ami otthon sem jönne rosszul: nem egy, de nem is három évre akarom venni.

Nekem a konzumer TV-ikkel szemben az a fő kifogásom, hogy a paneljük olyan, mint a tükör, és a kávájuk sem tetszik.
-
ALBY
senior tag
-
törölt tag
Lehet ismered őket, de javasolnám az üzleti kijelzők áttekintését. Én a tiedhez részben hasonló megfontolásokból az MD sorozattal szemezek.
-
ALBY
senior tag
Régóta ezen a külön dobozba kirakáson vagyok én is, ami gyorsabban avul el az érdemes leválasztani.
Ami kéne hogy kivágják ezeket a tv-ből, ne kelljen kifizetni ha nem kell, én kijelzőt akarok venni, aztán melléteszem ami tényleg kell, olyan minőségben ami meg is felel. (értelmesen, modulokból)
Ez persze nem lesz, hiszen akkor nem tudnák 2x, 3x rámsózni a szükségtelen szart is.
Nekem tetszik ez az irány mint plusz lehetőség, csak ki lehessen nyers tv-t is venni. Félreértés ne essék ez egy plusz alternatív irány, ettől még kell a boltba "mindentegybe" tv is.Ez most gondolom két irány miatt izgalmas a Samunak,
lehet feszíteni a még vékonyabb tv-vel (aminek nincs szerintem értelme), ha az okosságot, tunert külön csomagolják. Másrészt el lehet sózni a samsung smart rendszert olyan "smart" usereknek aki már más tv-t vettek, merthát gondolom biztos lesznek rá kis fizetős appok, meg hát lehet növelni a márka-függőséget is
Ha nem centizik ki a hardware-t benne jövőre rá lehet húzni az új samusung szolgáltatásokat is talán.
Régen volt a Philips-nek is különdobozolt technikája és egy kábel ment a kijelző felé.
(asszem még a 2-es végű évjáratban)
Ja, és a hangszórókat is fűrészeljék le a f@szba a tv-ről mert az is csak arra jó terrorizálja az ember fülét, meg hogy megél belőle a csipogók gyártója, mert millió számra adják el kényszerűen az amúgy szégyenletes termékét (lásd lejátszó/telefon mellé csomagolt headset). 
Aki hangot is akar akasszon mellé hangfalat. -
ALBY
senior tag
-
törölt tag
Létezik olcsóbban is, drágábban is, nem tudom ez mit tud, de a beépítettekkel azért akad gond. (Pl. nem ismeri fel a file-t, akadozik a lejátszás, vagy a feliratkezelése hibás. Szerintem ez is tökugyanaz, mint a beépített.)
Nekem egy régi TV-m van, de nem hiányzik a Smart, mert amit nyújtana, azt sokkal jobb minőségben oldom meg a számítógépről. De nem mindenki használja így.
-
macilaci78
nagyúr
-
törölt tag
Ebből számomra a médialejátszó lehet érdekes, a többi teljesen hidegen hagy.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Android Auto és Carplay utólag? A Carpodgo Mini kicsi és olcsóbb, mint a nagyok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5411
- Lenovo T14s Core i5 10.Gen 16Gb Ram 256Gb NVMe SSD Érintőkijelző Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ja, és a hangszórókat is fűrészeljék le a f@szba a tv-ről mert az is csak arra jó terrorizálja az ember fülét, meg hogy megél belőle a csipogók gyártója, mert millió számra adják el kényszerűen az amúgy szégyenletes termékét (lásd lejátszó/telefon mellé csomagolt headset).