- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
Tényleg az akkuról nem is írtam!
(Ez azért van mert a fórumtárs kérdéseit szem előtt tartva készült a bejegyzés.)
Pedig az is erőssége a telefonnak. Gyorstöltőt adtak a hozzá, ami bő egy óra alatt (nem mértem, lehet annyi sem kell neki) feltölti a telefont. Ami azután alig akar lemerülni. Azért ez köszönhető takarékos AMOLED-nek is. Ha úgy alakul, hogy elfejeltem feltölteni, még 3-4%-nál sem kell kapkodnom töltő után. Simán kibír negyed órát, hogy mondjuk hazamenjek és rádugjam a töltőre. Szóval ilyen megzuhanok és lemerülök villámgyorsan még véletlen sincs. És pazar az usb-c csati is. Nekem sokat van kistáskában a telefon, amiből kikandikál az alja. Tulajdonképpen becsukot szemmel lehet csatlakoztatni a töltőt.(#2) nyisziati, Köszi szépen!
-
nyisziati
veterán
Köszi, nagyon hasznos és informatív volt. Külön örülök a különböző romok összehasonlításának, nagyon nem mindegy, mi alatt mi működik (és mi nem).
Már maga az is pozitív, hogy TWRP-zhető, így egyszerű a moddolás.Még egyszer kösz.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Crimson Desert
- Jövedelem
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest