Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destructo
senior tag
Csövek 10/8 asok igen lehet jobb lenne a nagyobb,de mondjuk így is nagyon szépet hoz.Nézegettem a hűtőblokkokat procira,de 20 környékén és felett nem igazán éreztem a dolgot megfelelőnek.Tody-t pedig ismerem,és úgy gondoltam szemre is,hogy ha azt nézed nagy rézfelület aránylag vastag,belül kiesztergálva és pont a beömlőt középre tudom tenni.A kritériumjaimnak megfelel,felfogatása pedig 4 platformra megvan.Nem csalódtam benne Prime95 bulit rendeztem a procinak egyből ahogy beröfentettem vele pontosan úgy volt ahogy vártam.Pedig a víz a GTX280 ról megy rá.Ha otthol leszek feltöltök majd 1 képet!

-
Destructo
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ilyen ez,majd ha az egész fehérre kopik majd akkor újrafestem
Addig piszt neki! -
-
Destructo
senior tag
válasz
barack1997
üzenetére
A ház oldallapját vagy 4 éve rendeltem computermode-ról.De nem ehhez a típushoz való volt,így alul felül flexxel megnyestem.A színe meg szürke volt a háznak meg gyárilag fehér.De szép egységesre lefestettem,ha mostmár ez nem is látszik
Megérdemelne egy új festést,de messze van még karácsony 
-
Destructo
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Sal 2610 Front
Vele van egy Sony STR-GX 315 erősítőm.Pont ma videóztam le,hogy a hangfallal szemben mikor zenét hallgatok a másik pcm (kb 3 méterre) billentyűzetében a kikopott gombok remegnek mikor odahúz a mély.
-
barack1997
senior tag
Szép nagy darab igen

-
Ohhh... micsoda hangfal!
Azzal már bele lehet merülni a játékokba.
-
barack1997
senior tag
Nekem is dragonom van csak ebbe bele megy a redudáns szerver táp. Amúgy honnan van a plexilap? mert egy nekem is kell

Új hozzászólás Aktív témák
- XMLTV EPG letöltő progi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mesterséges intelligencia topik
- Macska topik
- Windows 11
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Monitor hiba topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Addig piszt neki!