Hirdetés
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
#56573440 #60 üzenetére
Bocs, lehet, hogy félreérthető volt. Nem feltételeztem, hanem állítottam.
Megpróbálom vázolni a szakaszt(ha sikerül).Első [kép] Osztottpályás úton haladok az Üllői út felé, balra fogok kanyarodni. A tábla arról informál, hogy jó lesz balra sorolni. Nem is baj,hogy messziről látni, mert itt már mindkét sáv tele, és áll.
Épp azért mert dugig van a két sáv, ezt: [kép] leginkább nem látja senki, és amikor a kanyarodó sáv végére ér, akkor is csak ennyit lát: [kép]
Itt szoktak rámdudálni, mert nekem hobbim itt átsorolni a baloldalra. Mivel záróvonal, kanyarodó sáv, nem is kéne számítanom onnan senkire, de mégis én tűnök bunkónak.
Te miből ismernéd fel, hogy egy kanyarodó sávba soroltál be, és az nem az Üllőinél fog kanyarodni? Csak az útburkolati jelek tájékoztatnának, de azt nem nagyon veszi észre senki.
Viszont ha leesik a hó, egyből megváltoznak a szabályok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest