- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Milliókat tehetsz félre pár ezerből: így fogj hozzá
Hoppá...
Mondjuk a tragédia az, hogy ezt általános iskola hetedik osztályban október magasságában meg kellene tanítani, nem egy pénzügyi portál címlapján hozni vastag betűkkel.
Mindenféle felvágás nélkül - de tényleg, bűnnek tartom a nagyképűséget, nem szeretnék ebbe a hibába esni - fel nem foghatom, hogy lehet, hogy valakinek az itt leírtak nem alapvetőek...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Jhonny06 #481 üzenetére
Yuppi! 71,6k + 50k a bérleti díjra = 121,6k
20k a lakáselőtakarékosság havonta = 141,6k
Marad kb. 18k amit okos ember félretesz, vagy esetleg elkölt belőle valamennyit.
(illetve ezen felül még megmarad az a rész, amit a bérleti díjon megspórol, mert az nem 50k csak nagyvonalú voltam
)
szerk: ebben nem sok _ennyire_ spórolósság van, kiváncsi lennék, véleményed szerint mi az, amiről le kellett mondanom. Szerintem kb. semmi, régóta figyelem magam, és amit akarok, azt megveszem, lehet tépelődés van egy ideig, de nem azért mert nem futja, hanem.. nevezzük szükségesség-vizsgálatnak, és ha azon átmegy, akkor zsák.
-
Jhonny06
veterán
Oké, szóval akkor még egyszer: hogy van ez a havi 71,6k? Egyedül, vagy közösen? Miért nem számolsz bérleti díjat, saját lakás? Ezek pesti árak?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
hoffman_ #473 üzenetére
Ezt én is terveztem már, de a fodrászom sajnos nem hajlandó olyan frizurát csinálni nekem, ami jól is áll, és géppel is kivitelezhető. Valamit mindig belerak, amitől muszáj visszamennem. Nem hülye a csaj
Mondjuk a dolgok jelenlegi állása szerint lehet nemsokára nem lesz ilyen problémám...
-
hoffman_
nagyúr
Hajvágást meg lehet spórolni egy tuti hajvágóval. 5-6 ezerért már tök jók vannak, nekem 3 fodrász után megtérül. Múlt héten vágta barátnőm, szuper lett, hátul sose tetszett, ha fodrász csinálta(pedig jóban vagyunk, mindig elmagyaráztam, hogy mit akarok
), így viszont tökély lett, úgy csinálta, ahogy szerettem volna
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
Kész is
-
DeFranco
nagyúr
Hó vége van. Jöhet az elszámolás?
-
Vikt0r
aktív tag
18 èves egyetemista vagyok
kollègium 18000Ft
haza utazàs 10000Ft
BKV bèrlet 4000Ft
kaja 12000Ft plusz amit otthonról hozok
egyèb kb 5000Ft
összesen 49000Ft amit èn elköltök kb havonta ès azt mèg nem szàmoltam amit èdesanyàm fizet nekem ( tel. szàmla, otthonról hozott kaja, mosàs). -
Mr X
veterán
válasz
Terminator_ #462 üzenetére
szép...
-
Mr X
veterán
válasz
Terminator_ #458 üzenetére
A közös költségben mi van, hogy ennyi?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Terminator_ #458 üzenetére
A rezsi tipikusan legalább 50%-ban döntés kérdése. Mire égetsz el ilyen horribilisen sok villanyt? Hány helyiség, helyiségenként hány watt világítás. Egyéb nagyfogyasztók?
(Érdekes, a szomszédunkban téglától újították fel a lakást, nagyon jól néz ki, de lepetéztem, hogy a kb. 20 m2-es szobában van 2 db három égős csillár, és legalább 6 falikar. Fényárban úszik a szoba, de...)
-
Terminator_
tag
Rezsi: 17.537 Ft - víz, gáz, villany, közös költség, internet, TV (tél van, drága a gáz ) ez csak az én részem, a lakás (50 m2, 40 éves tégla-beton) rezsije ennek duplája
Dupla 35074Ft
Ez tök jó lenne nekem is ha csak annyi lenne a rezsim,de sajnos nem így van!
Villany 17800Ft
Gáz 12000Ft
KK 14500Ft
Víz 4000Ft
Internet,Tv 6200ftnálam kb így alakul.
-
dabadab
titán
Tessék leszállni egymásról.
Most csak kitakarítottam a topikot, de aki nem képes normálisan viselkedni, azt kirakom egy időre.
Új hozzászólás Aktív témák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Építő/felújító topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xbox Series X|S
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Sony TA FE530R
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest