- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
már több, minr 11 éve vagyok t-mobile (westel900, westel) előfizető, több előfizetéssel, mobilinternettel és kb. 18 telcsijükkel, de sosem volt még velük problémám - pedig nagyon vidéktől a fővárosig mindenütt használom a szolgáltatásaikat! mindig rugalmasak és segítőkészek voltak, bármilyen aprósággal is fordultam hozzájuk
(kezdek is elfogult lenni, pláne ismerősök és barátok más szolgáltatóknál történt harcait, mérgelődéseit nézve...) -
tolts.hu
őstag
A Tré az egyik legszemetebb cég szerintem a piacon. Nekem egyszer levontak 500forintot csak úgy az egyenlegemről, felhívtam őket, mondták hogy 1 héten belül visszkapom, természetesen nem történt semmi, hát eldobtam a t-s szimet. Mínusz egy ügyfél, jól jártak.
Aztán az internetük is botrány, megrendeltük, nem hozták, de jött a csekk 5000ről.
Így néztünk:
Aztán mondtok hogy már ne is hozzák ha két hónapig nem voltak képesek, csak arra hogy a csekket kiküldjék. Aztán még másfél évig küldözgették a csekkeket. Ment a fenyegetőzés, hogy bíróság lesz. Még most lett lezárva az ügy, hogy írtak egy emailt hogy tévedés.
-
tkazmer
addikt
a pannon is csinált egy időben hasonlót, de ott legalább tudtuk, hogy a számítogépes rendszerük frissítése miatt történik az, ami.
a hálózatuk OK általában, szilveszterkor azonban mindig bedöglenek. -
legiaap
félisten
Én mióta megvettem az első telóm (1999-ben) azóta vagyok a T-Mobilnál (korábban Westel 900, majd Westel, majd a mostani állapot T-Mobile) és semmi baj nem volt. Minden tökéletesen működik.
-
nemma
addikt
Én sem szeretem a T-mobile-t, de szerintem a Vodafone-nal még több bajod lesz...
Sokkal sunyibbak és térerő tényleg nagyon sok helyen nincs. A Bakonyban például egyáltalán nincs térerő
Még meggondolhatod magad, menj át a Pannonhoz, én 8 éve ott vagyok, meg is vagyok elégedve, egyedül a készülékek, amik nagyon drágák és egyszerűen nem lehet kedvezményes készüléket vásárolni, a T-mobile-nál legalább van ez a KAP(Köszönjük A Pénzt
). -
tildy
nagyúr
Oké, nálunk viszont kb 500 számot hordoztak el a kelletténél egy héttel hamarabb. Aztán csak lestünk mia franc van.Úgy látszik ez bevált szokás náluk, mivel márc. 1-jével kért számátírást az én nevemre is megcsinálták már febr 22-én.
A gáz, hogy a februári számla még a cégnek kellett volna, hogy menjen, erre velem akarták kifizettetni....
Kiváncsi leszek , a visszahordozásomat elbaszarintják-e. -
tildy
nagyúr
Nekem pl. cska bajom volt velük.
Az egy dolog, hogy náluk a szerződés az csak smafu, és önkényesen döntik el, mikortól van a neveden az előfizu (ilyet számhordozásnál is megjátszottak, illetve mikor elhoztam a kártyám akkor is... ) Ügyfélszolgálat elhajtott a francba, hogy mit képzelek, keressem meg azt a T-mobilos referenst , aki a szerződés átírást végezte cégesről magánra. . Az is egy dolog, hogy 3 napba telt mire végre lehetett mobilvásárlásra használnom... Addig nem engedte.
Á inkább nem is modok többet, nem tudok róluk pozitívumokat mondani. -
Jégkokó
veterán
Nekem sose volt a t-mobillal ilyen problémám , amig náluk voltam, de már több mint 1 éve pannonos vagyok, de velük is minden rendben van
-
DarkByte
addikt
Hihetetlen milyen dolgok történnek emberekkel. Igen régóta vagyok Westel/T-Mobile -os és semmi ennyire epikus méretű gondom nem volt még velük. Szíved rajta és légy sokáig megelégedve a Vodafone-os előfizetéseddel.
(és ezt most teljesen gúnymentesen értem)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

).
(és ezt most teljesen gúnymentesen értem)