Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Igen, egy ilyen is időigényes, pedig a tesztsor nem túl hosszú. A belövés, kísérletezés a hosszabb, a tesztsorok már lendületesebben mennek, ha minden ok. Ha valami elakadás van, az tolja ki a ráfordított időt, itt pld a RAM időzítés tartása, megfelelő modulok kiválasztása, tesztelése, valamint az XP belövéssel is akadt némi gond, de sikerült megoldani.
(#6) jokeph : kössz itt is a dícséretet. Megfelelő házban nem lesz gond sztem, az E6600 kevesebb hőt termel, mint amire számítottam.
(#7) Agyturbina :
, Win95OSR2 elvileg elmegy a 98- as driverekkel, a chipset/HDD szektorkiosztás/UDMA nemtom mit eredményezne, ha hibázna, agyonvághatná a vinyót logikailag, persze másik vinyóra ki lehetne próbálni. Win3.11 repesztene chipset driver nélkül is, oda megfelelő videot kéne bepattintani, pld a PCI Matroxomnak van 3.11 drivere. A Calipso az valamelyik Win release, ha jól rémlik
, W2000, vagy XP variáns ?, ha igen, akkor simán felmenne. -
jokeph
nagyúr
Hatalmas lett !

Azt hittem mindent láttam már a topikban, de eszerint mégsem.
Mielőbbi sikeres folytatást, kíváncsi vagyok,milyen lesz házba összerakva, főleg a hőmérsékletekre.

-
Bár ez nekem kínai a javából , de nem semmi munka lehetet ez.

-
Neked is köszönöm ! Mi jön ?, rövidtávon - most hozott a haverom egy gépet, mely nem indul, úgyhogy avval folytatom, megkeresem a betegségét, remélem nem lesz súlyos a diagnózis, és hamar meggyógyítom.
Hosszútávon : ezen gép megy házba, majd arról blog. Utána VH6T kondizás, majd a Tua project folytatása.
Ütemtervet nem tudok mondani/tervezni, mivel keddtől már melózom, lejár a szabim, igaz hogy van még 3hét idénre, de azt nemtom mikor kapom meg. Tehát idő/kedv/energia függvényei a további projectek. -
Gratula a munkádhoz! A számomra vett lényeget már láttam más topikokban, de azért átolvastam ezt az írást is.
Mi jön most?

-
bacsis
Közösségépítő
Ezt brutál meló volt összehozni, maximális riszpekt! És köszönjük

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Már elérhető a mobil eszközökre szánt The Division: Resurgence
- Linux kezdőknek
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- alza vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, elegáns kis progi amúgy, feelingnek jó. Kb olyan, mint egy ismerősöm - van egy kávéd ?, nem kívánom ám már, csak azért iszom hogy meglegyen az illúzió 

, Win95OSR2 elvileg elmegy a 98- as driverekkel, a chipset/HDD szektorkiosztás/UDMA nemtom mit eredményezne, ha hibázna, agyonvághatná a vinyót logikailag, persze másik vinyóra ki lehetne próbálni. Win3.11 repesztene chipset driver nélkül is, oda megfelelő videot kéne bepattintani, pld a PCI Matroxomnak van 3.11 drivere. A Calipso az valamelyik Win release, ha jól rémlik