Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Én mindent úgy állítottam be ahogy leírtad, mégis csak a system timeot, és a GPU: 22°C-t írja ki, gyanítom így a HWinfoból semmit nem tudott kiolvasni, miért lehet ez?
-
dragonfx
veterán
válasz
Dark Archon #48 üzenetére
nem akad össze nekem dx11be is megy az hwinfi msi ab és a fraps együtt.
be kell konfigolni.
gpu utilization ezt keressétek ez a gpu kihasználtság.
egymás alá kérdésre:
elsőre beállitod core1 bepipálod show és label alatta első számnégyzetbe 1 másodikba 1
core 2 show+label pipa.első négyzetbe 2 másodikba 1
gpu utilization. show+label pipa első számhoz alatta 3 és utána 1.....és igy tovább.....
nekem a hwinfo is kirrja az fps.t szovala fraps kb szükségtelen max ha benchmarkolni akarsz.
minden mást tud a hwinfo is.
és a core hőfokokat a a mago mögé raktam ott megy asszem ugy hogy 1-2
2-2 az számok sorrendje de holnap majd lefotozom felrakom -
blade4
aktív tag
Hogy tudom úgy beállítani hogy egymás alá kiírja névvel együtt hogy mi micsoda?
Nekem csak vízszintesen írja a számokat és a százalékokat.
-
kittl1120
csendes tag
mindent pontosan beállítottam az Ab progiban , de nekem nem jelenik meg a 60as repülőgép ikon.
mit ronthattam el? -
Algotis
addikt
Nekem nem jelenik meg.
HWiNFO-ban pedig nem találok olyan lehetőséget, ami GPU terheltséggel lenne kapcsolatos...
Bepipáltam, show + label, de hiába mentem el, nem mutatja... -
dragonfx
veterán
válasz
Dark Archon #43 üzenetére
játszható így is minden 1440be csutka grafikán ami nem az egy xarul megírt játék, meg ilyne röhej vicc dolgok vannak benne és ugyis deletelem.
-
A kocsid motorja is potyán dolgozik, illetve feleslegesen erős, ha nem repesztesz vele 200-zal, de azért jó, ha van benne tartalék, nem?
Ha már 95% dolgozik, régen rossz, akkor fog ingadozni a teljesítmény. Ugyanis olyan nincs, hogy egy játék pont csak egy bizonyos százalékon hajtsa a processzort, játéktól függően +/-30%-ok is előfordulhatnak.
-
dragonfx
veterán
válasz
Dark Archon #41 üzenetére
passz inkább ijja talán.
hát de ha 55% akkor potyán dolgozik félgáűzona 4 szál inkább 2 szál dolgozzon 95%on. -
fullHD. Semmi mást nem mutat az 55%, csak, hogy ennyi is elég a VGA teljes kihajtásához. Az is csak abban az egy adott lefényképezett pillanatban. Két maggal drasztikusan visszaesne a teljesítmény, nincs egyenes arányosság, játékra manapság a minimum bizony egy 4 magos processzor.
Kellett kutyára és valami nagymacskára is vadászni lángszóróval, talán párducra.
-
dragonfx
veterán
válasz
Dark Archon #39 üzenetére
kutya.
hehe erről ebszéltema radeon topikba ezért nemv eszek 4 magot a 4 mag terhelése átlag 55%
milyne felbontás ez? full hd?
én ha tezstelek akkor inditom el. -
Raster3D-re állítva lehet ilyen betűket elővarázsolni, szerintem sokkal szebb és olvashatóbb, mint a másik. Annyit szerintem nem éri meg vele küzdeni, állandóan úgyse rakja ki az ember, csak ha épp kíváncsi az értékekre. Beállítható egy gomb, amivel ki/be kapcsolgatható. Engem is csak az érdekelt, hogy a VGA-m kevés-e és tényleg. Már el sem indítom. Ennyi infó meg nekem elég, pl. az egyes magok terhelése kit érdekel onnantól kezdve, hogy tudom, hogy a játék használja mind a 4 magot.
Ja, vagy kutya vagy gepárd, ki tudja már mire kellett lángszóróval vadászni
-
dragonfx
veterán
válasz
Dark Archon #37 üzenetére
aha na ezt a mnás betütipust és a sorközrt kiprobálom de nem akarom sok helyet foglaljon.
valakinek sikerült már felülre egy csíkba "label"lel kiiratnia az összeset?
mert nekem linyirja a labelt...hehe fc3 a végefelé a kutyavadászos misszio nem?
-
válasz
Dark Archon #36 üzenetére
Vagyis EZT
-
dragonfx
veterán
nagyon klassz ez a modszer nekem tetszik.piros színnel tök jol látszik.
én azért az msi.t csak tisztességből inditom el mert anélkül nem irja ki a hwinfo adolgokat.miért?
fps.t a frapsméri nekem. a vga sensor dioda meg a hwinfoba is van szoval az msi ab gyakorlatilag szükségtelen lenne.de mér kell ehhez az msi szoftja hogy a hwinfo kiirja a többit?valakinek sikerült az amsi ab nélkül is müködtetni a hwinfo adatait?nekem cores használat hőfokok ezek után 2 sorba egymás után.gpu utiliz,fan sebesség, gpu hőfok vga mem és rendszermem van kiirva.
-
dragonfx
veterán
az a kérdésem mit állitsak hogy olyan mérésket végezzen ez a hwinfo+msi ab mint a fraps hogy min/max/avg fps.t és frameszámot menti valahova avgyis benchmarkol?
ja és nekem simán ment frapssal eza duo dirt3ba.
-
dragonfx
veterán
válasz
Dark Archon #32 üzenetére
aha na ezt jo tudni mert én is épp akartam inditani mellé a frapsot én azt hazsnálom az a kedvenc
-
-
dragonfx
veterán
válasz
Dark Archon #28 üzenetére
valamit rosszul állitottál be a hw info configure.ba vagy 10x beléptme én is mire oda ugy abba a sorrendbe arra az oldalra és érthetően rakta ki az adatokat...pöcsözős de ha egyszer beállitod oks.
fusd át lassabban. -
válasz
Dark Archon #29 üzenetére
Visszaszívva... a Fraps-szal akadt össze. Most már megjelenik DX11 játékok alatt is az OSD
Ennek ellenére lecseréltem az Afterburnert az eVGA Precision-ra
-
Újabb fejlemény: a Deus Ex HR el sem indul, ha fut az MSI Afterburner... persze gondolhattam volna, amiben az MSI benne van, jó nem lehet. Ez így sz*r, ahogy van...
-
-
dragonfx
veterán
válasz
Dark Archon #26 üzenetére
ez nem lehet, szerintme ez játéktól és renderelési modtol független.
de ugyis most akarom ujrakezdeni majd megnézem. -
Hát ez egy jó módszer... lenne, ha működne DX11 módban is, de nem. Ha DX9 módban indítom a Far Cry 3-at, van OSD, ha DX11 módban indítom, semmit nem ír ki. Ötlet?
-
dragonfx
veterán
na sikerült nagy nehezen bekonfigolni király.de nem értem a hwinfo progi mér igazodik kéri az msi afterburner kötelező futását párhuzamosna hisz ő is ki tudná irni.
???? -
Pont mostanában kerestem a CPU / GPU terhelés kiírására megoldást, köszönöm az írásod!
AIDA64 naplózás nem a legelegánsabb megoldás, fals eredményt adhat, meg a fenét se érdekli a játékon kívüli folyamatok naplózása.
De nem elég a HWinfo hozzá? Ahogy átolvastam, az MSI Afterburner csak az FPS-hez kell, arra meg ott a Fraps.
-
BullZeye
veterán
válasz
gyáliSanyi #21 üzenetére
http://unigine.com/products/heaven/
-
gyáliSanyi
őstag
Szia!
Köszönet az írásért! Pont egy ilyet kerestem!
Az melyik program lehet, amivel a PH-n a videokártya teszteket csinálják?
-
stbtamas
aktív tag
Nagyon jóó.. hétfőn ki is próbálom!
-
Montesantos
senior tag
Az aktuális idő megoldva
-
Montesantos
senior tag
Szép írás gratulálok
A hwinfo-ban arra nem jöttem még rá melyik sort kell bejelölni a GPU usage kijelzésére.
Az aktuális időt megjeleníti azt nem szeretném -
Dr. Romano
veterán
Másik megoldás ha az Aidában bekapcsolod a naplózást.
-
BullZeye
veterán
És így hány "fölösleges" ikon jelenik meg a tálcán az óra mellett? Valamint elég a HWinfo, vagy mindenképpen kell hozzá az Afterburner?
-
djrobaa
aktív tag
Jó kis írás. Így legalább képben vagyok, hogy hány fokos a procim és vga-m játék közben. De egy valamit nem értek. A Shader Clock-ot miért nem mutatja nekem az Afterburner? 64bit-es Windows 7 és 314.07-es Geforce driver van fenn. GTX 460 1Gb karim van.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Trailblazer #10 üzenetére
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #9 üzenetére
Semmis, megoldottam.
-
Trailblazer
veterán
válasz
->Raizen<- #8 üzenetére
No ez nem sikerült még, hogy a hwinfo is maradjon. (Ha a sensor status ablak bezárul, máris eltűnnek a pluszinfo-k.) Ráadásul a beállításokat (mit mutasson) sem jegyzi meg.
-
hoffman_
nagyúr
Patent írás. Még ha nem is fogom használni, mert a gpu-m is konstans 55 fok alatt van, bármit csinálok, volt idő, mikor mindent megadtam volna egy ilyen írásért, jó lett nagyon!
-
oliba
őstag
Na sikerült, de az lenne a kérdésem, hogy ezt a Sensor Config fület mindig oda kell nyitni a tálcára, hogy kiírja a dolgok használatát?
-
oliba
őstag
Jó kis írás, de kéne egy kis help. Nem jelenik meg az, amit bepipáltam és ezt a részt sem értem:
"ezután a "RIVA Tuner OSD" lehetőségei elérhetőek lesznek."
Hol lesz elérhető? Ahol keresem, ott nem találom
-
Joci93
senior tag
válasz
Bjørgersson #1 üzenetére
+1
-
Bjørgersson
félisten
Szerintem akár címlapos írásnak is lehetett volna készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Amennyiben PC -n szoktál játszani akkor nyilván valamekkora mértékben érdekel, hogy a számítógéped milyen mértékben...
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- További aktív témák...
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest