- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
szerintem ennyire nem vészes. ha van az embernek rutinja (bármilyen térről hozott), akkor a gyártók jó részénél zöld ágra lehet vergődni. persze kivétel akad. én legutóbb, bár nem laikusként, de azért nem mindennapos környezetben túlfeszültség levezetőket kerestem (diplomamunkához), egy olyan gyártótól, ami fizikailag még van a raktárunkban, és a weben is kereshető, de a valóságban már nem létezik. egy-egy termék 8-12 betű és szám kombinációjából volt összeállítva, és egyetlen egyszerű táblázat alapján azonnal meg lehetett találni mindent. pedig 20-25 különböző kütyü volt, csak ebben a szegmensben. a számok egyértelműen utaltak a feszültségszintre például, a betűk a kapcsolás típusára, dc/ac oldali használatra, ésatöbbi. ugyanez olvadóbiztosítóknál, kábeleknél, gyakorlatilag mindennél.
én pont a PC fronton érzem úgy, hogy néha a hajam égnek áll, főleg az átnevezések miatt, meg néha a totálisan debil új családelnevezéseknél, és szérián belüli váltásoknál. egyéb viszonylatban szerintem teljesen jól működik, telefon, kerékpár, hifi, kábelcsatorna, ruhásszekrény, töltésvezérlő, amit akarsz.
pihenj egy kicsit, az ember be tud sokalni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egyáltalán nem újdonság, ami a minap megesett velem és egyáltalán nem is egyedi a helyzet. Már régóta gondolkodom, hogy...
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politika
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest