- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Hat tudod , mint eirtam mar, egy pajtabol atalakitott lakasban eltunk, volt hogy lyukas cipoben mentem suliba, vagy hogy heti egyszer volt hus az asztalon.
Persze, ahhoz kepest ami van jomod, viszont ugy gondolom, hogy ennyinek minimum az alapnak kene lennie. Hogy ne kelljen nezegetni a penztarcad, hogy havi egy etterem belefer-e, hog ha elromlott a mosogep , akkor mikor tudsz ujat venni? Vagy hogya boltban csak azert veszed a az olcsobb dolgokat, mert arra van keret, hanem azert, mert ki akarod epp probalni ! Ez nem jomod, ez a minimum , aminek meg kene lennie. Hogy ne legyen gond ha 50 forinttal dragabb valahol a tej, vagy barmi...
Szoval mint latod, anno szegenysegben eltem le az eletem, de egyet tudok, hogy nem visszafele szeretnek kerulni, hanem elorebb. Lehetoseg szerint szakmailag, az ugyis vonza az anyagi reszt is.
danih :maslow piramis?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest