Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
daneeeeee
üzenetére
ja igen, a patch, amit dlcnek hívnak
. egyébként nálam a shift2 sokkal jobban ment, kevésbé volt cpulimites anno a húzott q66al, mint az első rész. mondjuk az i5-760al még nem néztem.egyébként én a shift2vel demoztam ismerősöknek, és nagyon hamar meg lettek győzve, hogy mennyire remek ez a feállás. főleg szűk, kanyargós pályákon (Ebichu/Tokyo) és driftnél remek, hogy sokkal nagyobb a látószög.
patchet egyébként rakd fel, a drag annyira nem érdekes, de a classics pack egészen remek. valamint van classic Mini Cooper benne, az egyetlen autó, amivel nem sikerült 10perc alatti Nürburgring kört mennem gyári állapotban
. -
proci985
MODERÁTOR
üdv a klubban!

shift2 6950 2GBvel nagyon szépen ment, lehet az AA kavart be. AA nélkül memfoglalások egyébként kevésbé extrémek, egyedüli program, ami úgy is kiette magát 2gb memből az a far cry 2 volt, de annak is kellett három óra.
metro gépigénye tényleg nevetséges, nálam medium(!) volt először elfogadható 45fpses átlaggal, highon még 25ös avgt tolt. persze, szép, de azért nem annyira...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- Jamo S 805 front hangfal+ center
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. egyébként nálam a shift2 sokkal jobban ment, kevésbé volt cpulimites anno a húzott q66al, mint az első rész. mondjuk az i5-760al még nem néztem.
.