Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
veterán
válasz
Runner_fxr #105 üzenetére
"Szóval engem nem kell arról meggyőzni, hogy vannak még jó zenék. De olyan mennyiségben sajnos nincs, mint a szívemhez közel álló 90-es években."
hehe. te most ezt mondod. aki nálad 10 évvel idősebb, ugyanezt mondja, csak 80-as évekkel. aki 20 évvel idősebb, 70-esekkel - és így tovább. a mostani tinik meg 10 év múlva ugyanezt mondják majd 2010-es évekkel, az utánuk jövőknek meg a 2020-as évek lesz az etalon.
ha viszont azt mondod, hogy a mainstream zene egyre egyszerűbb és tényleg kevés igazán egyedi és minőségi dolgot tolnak az emberek képébe, az más. bár erről tényleg nem tudok nyilatkozni, mert kb. 10 éve befejeztem a rádióhallgatást, klipeket meg csak youtube-on nézek.
-
Malachi
veterán
hahaha, mit találtam. ezt azóta is szeretem.
-
Malachi
veterán
azta.
azta. ez munka. attól függetlenül, hogy zeneileg nem vagyunk igazán kompatibilisek, baromira tetszik az egész, amit összehoztál ide. rengeteget foglalkoztál vele, látszik, hogy tényleg nagyon szereted a zenét. szóval tényleg, szuper az egész. ami marha nagy élmény pluszban, hogy van egy szám, a KLF - 3 am. eternal, azt ha hiszed, ha nem - én is teljesen ledöbbentem, mikor bevillant az emlék - kb. pontosan 20 éve hallottam utoljára valami ált. sulis bulin.
hirtelen háromszor is meghallgattam egymás után, annyira nem hittem el. súlyos.
addig amúgy én is ezeket hallgattam, de csak mert otthon nem volt más, se MTV, se semmi igazán, csak az ős Danubius német slágerlistákkal, meg Calypso rádió, ilyenek. másolt kazetták, ami kell. egy-két zenére emlékszem még abból a korból, ami kedvenc volt, sokkolok is az egyikkel itt, gondolom értő fülekre talál majd.
aztán ott 92 táján a gimivel nekem félbe is szakadt ez a diszkós korszak, jött a Nirvana meg a Kispál és mindent elsöpörtek. a nyomukban meg apám régi zenéi, Zeppelin, Rolling Stones és társai, az eletronika Kraftwerk volt, Jean Michelle Jarre, esetleg Mike Oldfield. az utóbbi 5-6 évben kezdtem újra felfedezni a elektronikus zenét, és az a helyzet, hogy sokszor nagyon kellemes meglepetések érnek. csak nem rádióban/tévében kell keresgélni.
szóval hidd el, legfeljebb a mainsteam vacak, jó zenék mindig vannak, meg lesznek is. tény, hogy néha nagyon jól esik nosztalgiázni, mindenki a fiatal éveire emlékszik a legszívesebben. de maradj mindig fiatal, keresd az újat és találsz jót. mutatok pár példát, hátha megtetszik valamelyik.
egy sima, de nagyon fincsi kis D'n'B - Brookes Brothers - The Big Blue
és egy teljesen vad future pop - Purity Ring - Lofticries
ez csak két zene és ezerszám van még. szóval, ja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Neo - Pantone Poinciana - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest