- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
daenerys
tag
válasz
Crystalheart #11 üzenetére
Időzavarba kerültem a hsz-edtől
Szerintem még fél év múlva is meglesz
-
Crystalheart
őstag
Épp a hetekben gondoltam arra, hogy a pesti vásárra kellene egy érintőképernyős cucc, amit kiszerelek egy állványra, és az ékszerek galériáját lehetne vele nézegetni. De a 10 colos táblagépek általában ennél drágábbak és ugye kisebbek is. Pech, hogy épp nincs negyvenünk, fél évvel később is árulhattad volna...
)
-
Tim82
félisten
Kérdezz utána, hogy létezik-e még az "Egy csipetnyi Hardverapró"-lehetőség Kalandornál.
Ennek elvileg az volt a lényege, hogy ha írsz egy érdekesebb tesztet róla, ami címlapra kikerül, házigazdai engedéllyel be lehet tenni a teszt tárgyáról szóló hirdetést a teszt végére. Talán érdemes egy próbát tenni vele.
-
daenerys
tag
válasz
Cthulhu Dawn #7 üzenetére
Csak nem futár vagy? (tudom, hogy nem úgy gondoltad
)
UI.: ezt a kifejezést most levédem.
Mostantól a sértődött eladók csak az én engedélyemmel használhatják ezt a frázist, ha arra kerül a sor.
@Agostino: HP 2710p
-
Agostino
addikt
milyen fajta?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Én 3000-ért elvinném.
-
daenerys
tag
válasz
sketchifun #4 üzenetére
Hihi. Látom, jól képben vagy
Nagyon first world problem, de elég nyűg kerülgetni őkelmét.
-
rover45
őstag
Szia, miről is van szó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Tavaly nyakamon maradt egy érintőképernyős noti, amitől egyszerűen nem tudok megszabadulni. Amikor levittem az árát, az...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest