- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
A Logout-on nincs 2710p-ről cikk, de ha lenne, akkor is elférne egy másik róla.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
daenerys
tag
válasz Crystalheart #11 üzenetére
Időzavarba kerültem a hsz-edtől Szerintem még fél év múlva is meglesz
-
Crystalheart
őstag
Épp a hetekben gondoltam arra, hogy a pesti vásárra kellene egy érintőképernyős cucc, amit kiszerelek egy állványra, és az ékszerek galériáját lehetne vele nézegetni. De a 10 colos táblagépek általában ennél drágábbak és ugye kisebbek is. Pech, hogy épp nincs negyvenünk, fél évvel később is árulhattad volna... )
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Kérdezz utána, hogy létezik-e még az "Egy csipetnyi Hardverapró"-lehetőség Kalandornál.
Ennek elvileg az volt a lényege, hogy ha írsz egy érdekesebb tesztet róla, ami címlapra kikerül, házigazdai engedéllyel be lehet tenni a teszt tárgyáról szóló hirdetést a teszt végére. Talán érdemes egy próbát tenni vele.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
daenerys
tag
válasz Cthulhu Dawn #7 üzenetére
Csak nem futár vagy? (tudom, hogy nem úgy gondoltad )
UI.: ezt a kifejezést most levédem. Mostantól a sértődött eladók csak az én engedélyemmel használhatják ezt a frázist, ha arra kerül a sor.
@Agostino: HP 2710p
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
milyen fajta?
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Cthulhu Dawn
őstag
Én 3000-ért elvinném.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
daenerys
tag
válasz sketchifun #4 üzenetére
Hihi. Látom, jól képben vagy
Nagyon first world problem, de elég nyűg kerülgetni őkelmét.
-
rover45
őstag
Szia, miről is van szó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest