- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
-
d@vee
őstag
Na igen, játékok és "mű" videók grafikai szempontból a béka segge alatt vannak. Még a nagy tesók (Oculus, HTC Vive) is elég műanyag szerűek, amit láttam videón, így nem kell nagy dolgot várni telefonon grafika tekintetében.
Meg ha már az S7-et is pixelesnek láttad, akkor az Oculus-nál rosszabb lenne a helyzet, ott szemenként kisebb felbontást kap az ember mint a Samunál. Ja, kész vicc. -
t72killer
titán
-
icemad
nagyúr
-
t72killer
titán
-
d@vee
őstag
Nem mindegy milyen felbontású a tartalom. Én mind írtam, 720p-ben próbáltam ki és HD meg HD között is volt különbség. Gondolom valamelyik alkalmazás használt némi élsimítást és ott a pixelesség nem volt annyira szembeötlő, de filmeknél ugye nincs ilyen lehetőség. Szerintem filmezni nem annyira jó ezzel, kitudja milyen hatása van a több órán keresztüli viselés, mert a kijelző nagyon közel van a szemünkhöz
Lehet semmi, de nem olvastam még róla eddig ilyen szempontból. -
t72killer
titán
Én próbáltam az S7e-n (QHD) a VR-t, sztem még nagyon kicsi felbontásúak a mai telók, nagyon pixeles a kép
Mozizni szerettem volna, de egy hagyományos 3D fullHD tartalmat kb SD minőségben mutat. Persze buli, mert "benne vagy" a képben, de pixelhálón keresztül nézni vhogy nem az igazi. Majd pár év múlva, a következő telómmal
-
d@vee
őstag
Amúgysem kell
Csak berakod és az appok nagy részénél, amit simán a Play áruházból szedsz le, nem kér konfigurálást, sem párosítást. Alapból van benne egy default érték, azon van. Nekem csak a Cardboard app kérte a párosítást, de annál az átlépésre nyomtam egyszerűen.
De lehet hogy drágább szemcsiknél már kell a párosítás és ahogyan írtad, nfc-vel gyorsabb
Matada2.3
Én most próbáltam ki először, ezért nem zavar a HD kijelző. Valószínűleg ha egyből egy FHD telóval, vagy 1440p-vel szerelt droiddal kezdtem volna, engem is zavarna a sima HD. -
Matada2.3
veterán
Próbálgattam, mutogatni ismerősöknek és kipróbálni pont jó, ahogy írtad.
720p-vel viszont engem már zavarna. -
icemad
nagyúr
-
d@vee
őstag
Naszóval appok, amik működtek. És igen, HD kijelzőn, gyenge 4 magos telóm van 1 giga RAM-al, és mennek.
Lava inc.Igaz fizetős, de nem mondom hogy nincs alternatív áruház, nem mondom hogy ne próbáld ki megvétel előtt kalóz verzióban.
VR Cave
City Roller Coaster
Most így hirtelen ezeket tudom megemlíteni, meg nekem ezeknél működött nagyjából a mozgásérzékelés giroszkóp nélkül.A Cardboardot ebay-ről rendeltem, itt egy link pl, KATT IDE
A gomb úgy működik rajta, hogy a mágnes, ami maga a gomb, mozgatásra befolyásolja a teló iránytűjét és a telefon innen tudja, hogy használod a gombot. AZ nfc csak parasztvakítás a Cardboard szemcsiknél, mindössze jel értékük van
icemad: Igen, van vászonszalag, az tökéletes hozzá, frankón meg lehet csinálni vele.
-
Ghoosty
őstag
Én is beszállok a kipróbálásba, pont találtam egy aukciót és úgy néz ki, hogy 0.65 GBP-ért el tudok vinni egyet. Ráadásul a teszkós telefonban elvileg van 3 tengelyes giroszkóp is.
-
icemad
nagyúr
-
kmisi99
addikt
Egy adag cellux nem árt hozzá. Még ha össze is lehet rakni nélküle, a cellux sokat segít.
-
dlaj
őstag
-
grengor
csendes tag
Én sem bírtam magammal pár hónapja, így Aliról rendeltem egyet, hasonlóan óriás összegért. Nem fért bele a telefonom, mert csak 5" kijelzős fér bele. Xiaomi RN2 5,5", csak nevettem magamon hogy hamarabb rendeltem mint olvastam. Amúgy nekem nagy szívás volt összerakni, a lencsék állandóan ki akartak esni. De biztos jó dolog, majd nézek nagyobbat egyszer

Nem válasz akart lenni, bocsánat
-
icemad
nagyúr
-
nemlehet
őstag
-
kmisi99
addikt
A cave nevű megy, azt írta a cikkben, de csak le fel tudsz nézni giroszkóp nélkül. A rollercoaster is megy, de nekem azt tök furán érzékelte a mozgást, ott is a giro hiánya miatt.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Linkeket tudsz adni olyan alkalmazásokhoz, amik HD kijelzőn, giroszkóp nélkül is működnek?
Egyedül azokat hiányoltam a cikkből. -
dlaj
őstag
-
kmisi99
addikt
-
nemlehet
őstag
Hol rendelted? Én kb 1,5 éve nézegettem akkor ilyen 20 dollár körül volt annyit meg nem ér. Azóta elfelejtkeztem róla. Meg valami olyasmi volt, hogy az oldalán lévő gombhoz nfc kell nem? Anélkül hogy irányítod?
-
dlaj
őstag
Köszi az írást, és a hasznos tanácsokat. Adtál egy kis lökést, hogy én is kipróbáljam ezt a „drága” eszközt, amit régóta nézegetek.
Viszont azt nem tudom, hogy a telefonomon mennyire fognak ezek az alkalmazások folyamatosan futni. (HD kijelző, snapi 410, adreno 306)
Annyit viszont én is tanácsolnék, hogy hogyan tudnál a „szemüveg” kényelmén javítani. Ha egy kábelt hosszában elvágsz, és a vezetéket kihúzod belőle, akkor a szigetelés pont jó lesz élvédőnek. Mivel úgy látom, hogy elég vastag kartonból van, ezért egy hosszabbító kábel külső szigetelésére lesz szükséged.
Ha nem gond beraknád a cikkbe, vagy ide a topikba az általad kipróbált és említett alkalmazások linkjeit?

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z790 i9 13900KF 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB be quiet DARK BASE 701 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB be quiet! Pure Base 500 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10900KF 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung T7 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet semmi, de nem olvastam még róla eddig ilyen szempontból.
Mozizni szerettem volna, de egy hagyományos 3D fullHD tartalmat kb SD minőségben mutat. Persze buli, mert "benne vagy" a képben, de pixelhálón keresztül nézni vhogy nem az igazi. Majd pár év múlva, a következő telómmal