- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
redbull86
aktív tag
Detto az a-1800 as nak is nagyon idegesítő az erősen világító kék fény én is le ragasztottam!
-
Pumpkinhead
csendes tag
Nekem is ilyen van, az enyém nem puffog ki/be kapcsolásnál. A kék LED kurvára zavaró, én 5 perc után leragasztottam sárga szigetelőszalaggal, így a fénye pont olyan mint többi zöldessárga LED a számítógépen meg a perifériákon.
-
redbull86
aktív tag
Irjon privit akinek kelhet 1800A és ha találok belőle akkor szólok!
)) nemmi sem lehetetlen!
-
redbull86
aktív tag
UPPP cikknek!
Jól sikerült és jó kis cucc,..
Sajna,. java részénél tapasztalható ez a pukkanás!
És nem csak genius márkéra vonatkozik,.Bár nekem,. a A1800 as mentes az ilyenektől!
-
D®. GeNy@
aktív tag
Köszi, javítva!
Nagyon sok Genius termék csinálja ezt a puffogást, nem tudom, miért egy nyamvadt filléres dolgon spórol a gyártó...de sajnos ez van.
Nem tudom, h. árt-e a hangfalnak, de azt ki merem állítani, h. a naponta többszöri le-fel kapcsolgatás tuti nem tesz jót a trafónak. -
harry
veterán
Kis hiba: Genus SW-HF2.1 3000 ("i" betű kimaradt).
Fura nekem ez a puffanás áramtalanításkor, árt ez a hangfalnak? Mivel kapcsolós elosztón lenne (nem feltétlenül, de lehetőleg igen), ezért ezt eljátszanánk vele naponta (többször is). -
malwy
senior tag
"Jó minőségű hangkártya kell a szetthez, hogy kellő minőségű hangot adjon ki magából"
Ez igazából nem is a ketyere hiányossága. Köszi, az ismertetőt!
-
rolkaDb
aktív tag
jó kis cucc ez. Használd egészséggel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest