Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz KROK640 #78236 üzenetére

jobb hát, főleg ha nem 2666-on megy a ram ( : amit eddig láttam, defaulton nem jobb, kb egálban vannak
    tesztek meg z490-nel készülnek 95+ %-ban és gyorsabb rammal
    ha meg kifogsz egy jobb chipet amd-től már el is hagyja a 10400f-et - enyémnek 4,4g lazán ment, 4450-ön még kényelmesen -
    sorozatszámot soha nem olvastam, nem kell ezen görcsölni és jót megy, aki görcsöl általában az fogja ki a leghitványabb chipeket
    játék alá egyébként korántsem kell bika hűtő, a gyárit használtam 4g-n az első 3600-nál 1000rpm alatt játékoknál
    vagy az arctic passzív bordát rádobva egy 120-ast 500 rpm-en ( :
    bika hűtő akkor kell ha csúcsra ki akarod tolni, pláne ha még halkan is, és nem csak játék van - de annak nincs értelme -
    nem is tuning ez, csak finomhangolás, de ott a lehetőség filléres lapban is
    ha meg már meló is akkor elvérzik a 10400f egy default 3600-tól is - kb 10-20% alkalmazástól függően -, szóval nem nagy karrier az a cpu, pláne hogy zsákos történet, én a 20e ftos lapba 5600x-et is bepattintok ha akarok, sőt 5800x-et is - azt már nem kimaxolva, ahogy a 3800x-et sem, le kell mondani 5-10% kraftról ha meló is van, ha csak játék akkor maradhat még az 5-10% is -
    de nem azért nem vettem drágább lapot mert épp nem tehetném meg, és intelnél sem azért mert sajnálom rá a pénzt, csak nem szeretem ha olyan dolgokra rákényszerítenek ami default a másik gyártónál, és náluk is default volt míg el nem szállt velük a lovacska, az antituning hitvány meg legalább drágák
    meg lockolt cpu...a qrvaanyjukat' azt:) kizárólag minigépbe lehet veszek egy intelt igp miatt, de egyébként meg rohaggyon' rájuk a sz@rjuk, 10700k tudását kevesebb mint feleannyi fogyasztással hozza a 3800x-em - ok, játékban elmarad kb 5%-kal -
    gratulációt köszönöm, de az a cpu-t és ramot illeti, meg a lapocskát, én csak klattyingatok' a bios-ban:) nem az én érdemem

szerk:
    a 4400+ 3600-ost sem annyin használtam, csak megnéztem mit tud ment 4g-re 1050mv-ra, termeli az áramot üzemmódba, ramokat is csak megnézem, aztán maximum 3600c16-ot kapnak uv-val, amit bios 1,26v-on tudnak

Új hozzászólás Aktív témák