- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
KROK640 #78236 üzenetére
jobb hát, főleg ha nem 2666-on megy a ram ( : amit eddig láttam, defaulton nem jobb, kb egálban vannak
tesztek meg z490-nel készülnek 95+ %-ban és gyorsabb rammal
ha meg kifogsz egy jobb chipet amd-től már el is hagyja a 10400f-et - enyémnek 4,4g lazán ment, 4450-ön még kényelmesen -
sorozatszámot soha nem olvastam, nem kell ezen görcsölni és jót megy, aki görcsöl általában az fogja ki a leghitványabb chipeket
játék alá egyébként korántsem kell bika hűtő, a gyárit használtam 4g-n az első 3600-nál 1000rpm alatt játékoknál
vagy az arctic passzív bordát rádobva egy 120-ast 500 rpm-en ( :
bika hűtő akkor kell ha csúcsra ki akarod tolni, pláne ha még halkan is, és nem csak játék van - de annak nincs értelme -
nem is tuning ez, csak finomhangolás, de ott a lehetőség filléres lapban is
ha meg már meló is akkor elvérzik a 10400f egy default 3600-tól is - kb 10-20% alkalmazástól függően -, szóval nem nagy karrier az a cpu, pláne hogy zsákos történet, én a 20e ftos lapba 5600x-et is bepattintok ha akarok, sőt 5800x-et is - azt már nem kimaxolva, ahogy a 3800x-et sem, le kell mondani 5-10% kraftról ha meló is van, ha csak játék akkor maradhat még az 5-10% is -
de nem azért nem vettem drágább lapot mert épp nem tehetném meg, és intelnél sem azért mert sajnálom rá a pénzt, csak nem szeretem ha olyan dolgokra rákényszerítenek ami default a másik gyártónál, és náluk is default volt míg el nem szállt velük a lovacska, az antituning hitvány meg legalább drágák
meg lockolt cpu...a qrvaanyjukat' aztkizárólag minigépbe lehet veszek egy intelt igp miatt, de egyébként meg rohaggyon' rájuk a sz@rjuk, 10700k tudását kevesebb mint feleannyi fogyasztással hozza a 3800x-em - ok, játékban elmarad kb 5%-kal -
gratulációt köszönöm, de az a cpu-t és ramot illeti, meg a lapocskát, én csak klattyingatok' a bios-bannem az én érdemem
szerk:
a 4400+ 3600-ost sem annyin használtam, csak megnéztem mit tud ment 4g-re 1050mv-ra, termeli az áramot üzemmódba, ramokat is csak megnézem, aztán maximum 3600c16-ot kapnak uv-val, amit bios 1,26v-on tudnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Túra és kirándulás topic
- Subaru topik
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest