- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem matka kalapban, ez tutus !
-
törölt tag
válasz
envagyok #52421 üzenetére
Most telepítettem dell 8 gen fostró ranger gépet.
m2 ssd 8 kika ddr 2666 !!!
Minden fullhd, ami a csövön kifér
https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/dell/vostro-3580-n3505vn3580emea01-2001-ubu-p461923641/#termek-leirasNamármost emellé ha leteszed a 8570p -t elsírod magad. Oké h furmarkban kevesebb lesz a pontszám, meg +2 mp lesz a töltési idő, meg a képernyő is csak 1600*900, de amekkora hulladék fos gépeket lehet kapni újonnan , egy 8570p-t látva elsírod magad.
Ha valaha láttál volna ilyen gépet csicsó tudnád h közenincs a 30 ezerhez. (44 be szoktak menni)
-
törölt tag
válasz
Ciccuka #52093 üzenetére
Akkoriban olvastam utána csak a cégnek, és szidták mint a bokrot, mindenki. Amig nincs garanciális problémád, addig baromira jó minden.
Mert ugye amig nincs baj, nem nyomozol.
Aztán jött rá pár hónapra a hír, hogy leg szabálytalanabb webshoppok, és extreme volt a második, kaptak is vmi büntetést.
https://forum.index.hu/Article/showArticle?la=151229597&t=9167707
stb
Gyakorlatilag én voltam a hülye, hogy nem néztem ennek utána, többet ér az ha mondod másnak hogy ne vegyen onnan semmit, mint erőltetni az onnan való vásárlást az fix, küzdeni az ottani felvett éhbéresekkel, senkinek nem jó ez.. És amikor egy nővel beszéltem, még azt se mondta hogy kártérítenek, vagy bármi más, pesten egy hurkatöltő cégnél dolgoztam egy ideig (számtechbolt), kisebb, mégis ezerszer rendesebb volt mindenki azzal akit esetleg bármi kár ért (ez se van mindig így, egy kis bolt is lehetne gyökér).Össze sem lehet hasonlítani ezzel a lepattintó stílussal. -
törölt tag
válasz
Chaser #52074 üzenetére
digitálnál a garoztatás a legjobb.
Csak telefonon lehet garfutárt hívni , és fizetős a telefon.
5 ezer forintos valamit vettem ajándékba, ami egy bontott nemmüködő használt hulladékként jött, mondom megszokásból kerestem a garfutár igénylő lapot, nincs, Email, nincs, csak telefonTelefont nem vették fel, amikor felvették, egészen 2 ezer forintig birtam tartani.
Irtam nekik facen h a bánatos, .... joédes
Irták, hogy küldjem vissza ha gondolom postán, fel volt sorolva 2 üzletük, ahol nem vesznek át árút, oda ne küldjem.
Mondom jó, akkor küldöm oda ami a számlán szerepel, ez nemvolt a kizárások között, feladtam 1400 Ft-ért.
3 nap mulva kb jött a postás, hogy nem vették át. kell e nekem?/ ismét 1400ft.
Ekkor ismét telefon 2 ezer forintig, csak zenét hallgattam.Utána lementem a garázsba, elövettem a mall.hu-s fiskars 5 kilós bontókalapácsot, még a betont is felvertem, az első ütésre a csomagból a cucc kirepült, szal már csak a maradék csomagolást sikerült szétverni.
Megirtam a negatív véleményemet, az egészről, de nem jelent meg árúkeresőn, majd vmikor megírom megint.
Ez kb 2 éve volt.Edigital a magyar webshop élet leges legalja.
-
törölt tag
egy időben gyűjtöttem ezeket, de kiégtem
-
törölt tag
Már egy hete kitartóan.
-
törölt tag
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest