- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hfrankee
senior tag
válasz
BioNiCMaN #65 üzenetére
"Még ha a rendőrségen is teszik meg a feljelentés, hatáskör hiánya miatt a nyomozás/feljelentés áttételéről kell határozni a NAV-hoz, tehát a rendőrségnek semmi köze a témához."
Nem tudom mennyit változtak a vonatkozó jogszabályok,de kb 3 éve még nem így működött!
Tapasztalatból mondom (HA-n átvertek),feljelentés a yardon megtörtént, simogatták a buksim,hogy minden rendben lesz(bankszmlszám is megvolt). Majd fél év után hív egy hölgy,valami önkormányzati szabálysértési ellenőr?,aki átvette az ügyemet,de sajna semmit nem tud tenni,mert annyi jogköre van,mint egy parkoló őrnek.
Pont 20k-s volt a "biznisz".
Üdv -
Ptech
addikt
válasz
BioNiCMaN #65 üzenetére
Még ha a rendőrségen is teszik meg a feljelentés, hatáskör hiánya miatt a nyomozás/feljelentés áttételéről kell határozni a NAV-hoz, tehát a rendőrségnek semmi köze a témához.
Akkor kérlek mutasd meg, hogy hol írtam le itt előző hsz-ben a rendőrség szót.
Mert ugye sehol.
De nem is ez volt a tárgya annak, amin Oliverdával vitatkoztunk. Olvass vissza, és meglátod.Akkor ki is beszél sületlenségeket?
-
Alex91
félisten
válasz
BioNiCMaN #69 üzenetére
Mert Oliverda most a rendorseg != NAv-on lovagol, kozben nem az a lenyeg, hogy ki foglalkozik az uggyel, hanem, hogy valami nem tiszta a tag mukodeseben...
(Amugy en irtam rendorseget, mert hirtelen nem jutott az eszembe, hogy most mi a volt Apeh neve, de nem ez volt a lenyeg, hogy ki ala tartozik az ugy...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok!Mint a cimben is olvashattátok Gianni27 forumtársról lesz szó!Először kb 2 éve vásároltam tőle elég drága...
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Ingatlanos topic!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Politika
- Autós topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tippmix
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest