Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz mephi666 #9 üzenetére

A Sacred 1-et én is kollégiumban néztem meg, de igazából csak arra jutottam, hogy néhány óra után eluntam (ami mondjuk valóban több volt, mint amennyit halaha diablóztam).
    Amúgy érdekes ez a hekkendszless-kérdés. Az ebben a stílusban kiadott játékok sorra megbuknak. Ha jól tudom, a Titan Quest sem aratott valami óriási sikert (mondjuk olyan is volt), a Loki úgy eltűnt, mint szar a fűben, a Sacred 2 is bebukott... pedig ugye Diablo évek óta nincsen, szóval nem magyarázható azzal, hogy erős a konkurencia. Na mindegy... amúgy a Sacred 2 rádaásul késett is valami brutálisat (1 évet), nem?

újabban sokkal jobban szórakoztatnak inkább a hack n slash-ek meg az agyatlanabb játékok, arcade versenyek

Én meg tizenkevés éve elvagyok a Civilization-el :D
    Amúgy viccet félretéve, az ilyen agyatlan szarokat azért nem szeretem, mert nagyon gyorsan megunom, ami azt jelentené. hogy 3x annyi játékot kéne vennem, ami nyilván 3-szoros pénz. Inkább a kicsit kiklopfoltabb játékokat kedvelem, és így egy Fallout 3 kitart 3 hónapig :)

Új hozzászólás Aktív témák