- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
WD40
aktív tag
Ha már zenét szeretnél hallgatni, és van egy Xonar-od, ne számítógép sok.egyes hangfalat vegyél
Vegyél használtan hifi erősítőt, mellé 2 megfizethető kétutas dobozt (de ne somogyit ám), és élmény lesz. Élményebb, mint egy 2.1-es Logiteh-en.
Az íráshoz meg: én is úgy vagyok vele, hogy már nem nagyon van kedvem játszani, de tudom is miért. "Mostani" játékok közül 2 van fent: Assassins Creed, Mirrors Edge, utóbbit végigvittem. Aztán már csak TF2 és AoE3, mert a kiegészítőket még nem nagyon nyúztam
. Egyszerűen nincs mostanában olyan játék, amit érdemesnek tartok feltenni. Kéne egy jó stratégia, valami mászkálós(abb), GTA4 nem tetszett és kevéske hozzá ez a vas. Hátha változást hoznak a nemsokára érkező címek...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest