- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Egyszerű boot
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
Recon666 #467 üzenetére
Nem lehetett repedés, mert ez a katasztrófa után pár évvel készült videó volt.Egy ember még keresztbe is átfért volna rajta, és szépen kivehető téglalap alakja volt mindkettőnek az oldalfalon, ráadásul szemre is egy magasságba.A tetőn is jött be fénysugár, de az lehet a közlekedő rész volt, mert felülről mentek be mindig.Ha akkora "repedés" lett volna akkoriban, már 10 éve összeborult volna az egész kóceráj.
-
orion1025
őstag
Néztem egy dokumentum filmet nagyjából fél éve Csernobilról.Mutattak a szarkofág alatt készült felvételeket is, és szemet szúrt már az elején, hogy van természetes fény is bent a "bunkerben".Erről lett is kérdezve a meginterjúvolt alany aki bent járkált rendszeresen, de csak terelős választ adott rá.Azért arra kíváncsi lennék miként is sikerült úgy lefedni, hogy kintre néző ablakokból jön be fény.Mert azért ahol üveg van, meg nem mai példányok lehetnek, ott illesztés hiba is lehet, na meg azért egy üveg felület nem egy vastag áthatolhatatlan valami.És ne kövezzen meg senki, ez csak pusztán információ gyűjtés jellegű említés volt.
-
orion1025
őstag
válasz
MrSealRD #249 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy mindenkinek kellett volna szenvednie valamilyen károsodást....És érdekes, hogy nővéremnek (84-s) is vannak nyűgjei, igaz semmi drasztikus, de az sem a véletlennek tudható be gondolom.Pláne ha azt nézem, hogy visszamenőleg sem volt a családfában komoly és sorozatos állandó betegség.Most is vannak persze ilyenek, de ha megnézed átlagban olyan embereknél jön elő, akik tényleg olyan "minőségűek" is ránézésre.Azt meg mondjuk Te honnan tudod, hogy bármilyen sugárzás milyen időtartam után fejti ki a hatását és kiben miképp?
Mai napig sok általános közéleti dologról derülnek ki olyanok, amik teljesen megcáfolják az addig ismerteket.De erről nem vitatkozok senkivel, a mai napig nem vagyok úgy a saját "károsodásommal", hogy ennek tudható be, de könnyen lehet e miatt is, na meg egy orvos egy adott régióban csak meg tudja ítélni a statisztikát, annyira nem értelmi fogyatékos.
-
orion1025
őstag
Volt hatással az akkor születőkre és élőkre egyaránt.Én 1988-ban Szolnokon születtem és Törökszentmiklóson laktunk ~3 éves koromig.Nekem születésem óta nagyobb a lépem, amit Csernobillal magyaráztak, és anyámnak mondták, hogy elég sok hasonló nem normális dolog van az akkoriban születetteknél is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 1986. április 26: egy dátum, amelyet az emberiség kollektív emlékezete sosem fog elfeledni.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F +RTX 4060 GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- MSI X570 Gaming Pro Carbon Wifi + Ryzen 7 5800X + AIO, RAM, SSD opcionalisan
- Eladó egy IBM XT Floppy Disk Controller - Gyűjtői darab!
- Eladó egy Western Digital Wd1002s-wx2 ISA 8 Bit MFM Hard Drive Controller - Gyűjtői darab!
- Eladó egy White shark shinobi model name gk-2022 billentyűzet
- Szürke Switch Lite - Atmosphere 1.8.0 / Nintendo FW 19.0.1)+ 256Gb SD kártya + töltő + tok
- Iphone 16 128GB/független vennék
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest