- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Persze hogy a nők nem "kisebbség", de ez a lépés is kiválóan beleillik az utóbbi évek Bioware vonalába, ahol minél több etnikai-szexuális csoportot próbálnak beleerőszakolni a játékba. A lényeg, hogy ne fehér heteroszexuális férfiak legyenek. A női főkarakterrel promózás szépen beleilleszkedik ebbe a vonalba.
-
nuke7
veterán
-
Tanisz
senior tag
Biztosan ezt a szót kereste, mivel a nő nemre egyáltalán nem igaz a kisebbség jelző, mivel többségben vannak 
Amúgy lehet azért női karaktert emeltek ki, mert a statisztikák alapján lehet többen játszottak a korábbi részekben a gyengébbik nem karakterrel.
-
FoxiestFox
félisten
-
Tanisz
senior tag
-
joysefke
veterán
-
nuke7
veterán
de miért női a commander hangja..?!

-
FoxiestFox
félisten
-
L3zl13
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
-
törölt tag
Ja, igen a modok. Ha meglesz az új gépem (csak 2 hét kb, hála az égnek), beszállok.
Egy kedves fórumtag megkeresett pm-ben, hogy kölcsönadná az accját, hogy kipróbálhassam őket. Jól esett.
Viszont a jelenlegi laposomon, jó ha a New vegas elmegy, mediumon, 45-re korlátozott fps-sel.
(túlmelegszik) -
Dogengar
aktív tag
-
törölt tag
-
Dogengar
aktív tag
-
törölt tag
Egyik Mass Effect-tel se játszottam sajnos. Érdekelne, de úgy utálok beszállni egy sorozatba, ha nem vittem ki az előző részeket.

-
J.Hetfield
aktív tag
Kár
Nekem a legjobban várt game. -
haxiboy
veterán
-
Gainka
őstag
Csak ne jelenben játszodjon a Bf 5. A Bf 4 itt lesz egy darabig jelenben lődözni, de még a 3-is.
-
csiki_92
aktív tag
-
FoxiestFox
félisten
En csak a Mirrors Edge-ert szoritok, a tobbi franchise szamomra nem erdekes.
Remelem, nem annyira lesz szinvonalas, mint az uj NFS.. :\ -
haxiboy
veterán
Egyik felem örül, mert így tudom hogy jó minőségű játékot kapunk, remélhetőleg epic sztoryval ahogy ezelőtt minden Bioware játéktól. Másfelől szomorú vagyok mert azt hittem ez lesz az az év amikor a kezemben foghatom a kedvenc játékom következő részét.
-
szebev
senior tag
Jo lenne egy BFBC3, de ha nem az lesz, hanem BF5, akkor ne az 1.vh-ban jatszodjon. Minden más jöhet.
A Titanfall 2 meg ha holnap jönne is, késő lenne számomra. Már nagyon várom. -
Micsurin
nagyúr
-
Gery9112
őstag
-
Televan74
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Nem érdekel mennyit késik... Csak legyen olyan amilyennek egy ME-nek lennie kell.... üssön!

-
Televan74
nagyúr
Egye meg a fene,jöhet jövő tavasszal.Nagyon várom már,de azt hiszem kibírok még egy kis időt.A trilógiát már eltemettem magamban,a harmadik rész a vége miatt számomra játszhatatlanná vált.

-
Z10N
veterán
Hogy is van ez?
"hogy csak sorozat új része csak"
Amugy inkabb tagolnam ket mondatba. -
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Gery9112
őstag
Csak remélni tudom, hogy a BF 5 nem a jelenben fog játszódni, a Mass Effecten meg dolgozzanak csak nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- GAMER PC! i5-8600K / RTX 3060 12GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / 650w! BeszámítOK
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem a legjobban várt game.

És ők nem fognak fellélegzeni a romok alól !