- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hopkins95
addikt
-
VinoRosso
veterán
A 2 és a 3 közel sincs azon a szinten mint az 1. Ha a Warhead-et nem játszottad akkor esetleg azt tudom ajánlani, szerintem az a legjobb és van hozzá (jó!) magyar szinkron.
Amúgy nem tudnád megnézni nincs-e Sandbox a játék install könyvtárában? 2 napja kérdeztem cryengine fórumon, hogy modolható-e a játék és még mindig nem kaptam választ. Aztán megláttam, hogy a 2 napja írt posztom a legfrissebb az egész fórumon
. Elképesztő mennyire kihalt
. Régen kb 5-10 percenként pörögtek a posztok és ha feltettem egy ilyen egyszerű kérdést fél óra-órán belül kaptam választ. -
Hopkins95
addikt
Megnéztem ezt Bemutatjuk: Crysis 2 és hát a látottak meg a hallottak alapján nem vagyok elragadtatva. Nincs kedvem végig ilyen földönkívüli genyók ellen harcolni, katonák ellen sokkal jobb lenne. Meg az sem buli, mikor nagy mennyiségű ellenfelet szabadít rád a játék, hamar megunja az ember
Szerintem előveszem a Codot és a 4-estől kezdve végigjátszom azt. -
gyimger
őstag
-
Hopkins95
addikt
-
gyimger
őstag
-
Hopkins95
addikt
Kijátszottam a játékot tegnapelőtt és azt kell hogy mondjam, hogy nagyon szép lett, de az optimalizáció lehetne így 2020-ban jobb. A játék még mindig 1-2 magot használ az MSI Afterburner szerint, tehát úgy tűnik, hogy a kód ezen része nem lett optimalizálva.
Ami a játék tartalmát illeti, egészen addig tetszett az egész, amíg nem jöttek azok a kék szörnyek meg nem kellett lemenni a bányába, na onnantól kezdve nekem már nem jön be. A végén az utolsó boss is túl van tolva már szerintem, ott már be akartam fejezni, az már nekem nem volt élvezetes, hogy folyton lefagyasztott.
-
ttt1
őstag
-
gyimger
őstag
-
ttt1
őstag
-
Chapel
addikt
Minap nosztalgiáztam, felraktam az első részt (pár évente előveszem), kitoltam, jó volt.
Viszont sajna hiába uptodate a gép és a game is (Steam) sajnos a vsync totál kinyírja, olyankor vissza esik ~15 fps-re. Nem tudom hogy ez 1080 driver hiba-e mert GtaV kezdte el ezt mostanság, v-sync-el droppol és fixálódik 30-ra, random, majd megint felugrik a normál 90-130 fps közé.
Szóval ha másért nem is, már ezért is jó ez a kiadás.
Más kérdés hogy nem hogy teljes árat nem kérnék érte, de akinek megvan az eredeti vagy a trilógia annak adnám ajiba. Persze ez nem biznisz, értem én, de bőven nincs itt olyan fejlődés ami indokolná az árát. -
Hopkins95
addikt
-
ttt1
őstag
-
Shing
őstag
Elkölthették volna látványosabb dolgokra is a teljesítményt. Csak az nagyobb marketing löket, hogy megcsinálták még erre a generációra is az RT-t, ráadásul először. Mondjuk az utóbbi nem igaz.
Egyébként egy vicc, hogy 13 év után ennyit tudunk felmutatni. Még a PC-s verzió is... hát kellenek már az új konzolok és az újabb motorok az biztos. -
VinoRosso
veterán
Én semmit nem várok, mert se konzolom se a Crytek vezérigazgatója nem vagyok, de a józan ész azt diktálja, hogyha valami nem alkalmas egy célra akkor nem erőltetem arra a célra való használatát. Például nem állok neki körömvágó ollóval sövényt nyírni
. Persze le lehet vágni azzal is ha nagyon kitartó vagy, még akár meg is tapsollak érte, ha sikerül de, hogy fizetni nem fogok érte az biztos. Egyrészt a végeredmény is olyan lesz, mint ha lerágták volna a kecskék, másrészt lesz vagy egy hét mire elkészül. Helyette inkább fizetek Kertész Jóskának, aki hozza a motoros sövényvágót és fél óra alatt lehúzza nyíl egyenesre.
Sajnos a Crtyteknél jópár éve elgurult a gyógyszer és azóta is keresik, és most végrehajtották az a bravúrt, hogy a 13 évvel korábbi teljesítményüket is sikerült alulmúlniuk.
Ebből:
csinálták azt amit a videón látsz. Szörnyű. -
Hopkins95
addikt
Őszintén kérdem: Te mégis úgy mit vársz ezeken a konzolokon?
Az eredeti Cryenginet eleve PC-re tervezték, kisebb csoda az is, hogy a Crysis így fut rajta RTX-el. Eleve nincs olyan jelen generációs játék, ami raytracinget kínál konzolon. Itt most azt mutatják meg, hogy ők erre is képesek egy egyedi szoftveres megoldással -
VinoRosso
veterán
Tényleg? Csak mert ez kb low setting minden egyéb beállítást tekintve. Gondolom a RT mindent erőforrást lezabál ezért vissza kellett venni a minőségből.Ahogy nézem rammal nem bírhatja leginkább mert a textúrák minősége ultra low. Meg minden el van blurözve, hogy ne látszódjon annyira a romlás. Emelett a RT minősége is gagyi:

-
Hopkins95
addikt
Miért? Nekem tetszik amit látok.
Bár nekem az is tetszik, amit (#28) ttt1 kolléga mutatott, de itt az is lesz a lényeg, hogy elvileg sokkal jobban is fog futni, amit egy sima moddal nem lehet megoldani. Persze majd meglátjuk a végleges verzióban, hogy mennyire is lesz jó a teljesítmény, de én bizakodó vagyok.
-
ttt1
őstag
-
VinoRosso
veterán
Akármelyiket nézem (mod vagy remaster) mind valahol túl van tolva. A legjobb talán a BlackFire's Mod + ReShade, csak a fehéregyensúlyt hegesztő szemüvegen keresztül állíthatta be a készítő. A remaster meg a hideg irányba lóg ki ami a trópusi atmoszférához abszolút nem illik. Valamit megpiszkáltak a terepen, de hogy nem voltak képesek bedobni egy terepgenerátorba a heightmapot az egyszerűen vicc. Ezekkel a sziklamodellekkel meg valahol még azzal se próbálják eltakarni a csúnyább részeket de így még rondább.
Egy normálisabb szintű munka amiért pénzt lehetne elvárni valahol itt kezdődik (és ez se mai cucc): [link] [link] -
ttt1
őstag
A 10 gigás 8k-s enhanced edition packal is szerintem így néz ki ha nem szebben.
-
Petyyyyy
addikt
-
Chapel
addikt
Olyan vagy...nem szokás megvárni. Szar helyből és kész
Bámulatos mit kihoztak abbol a kütyüből, he ezt 10 éve valaki megmutatja
-
Plazmacucci
félisten
Ezt érdemes megnézni a témában: [link]
-
HELLAFLUSH
őstag
mit tettek bele?
-
Plazmacucci
félisten
Előbb nézzetek utána mit tettek a Switch verzióba, utána fikázzatok.
-
Shing
őstag
CFG tweak-el is lehetett a színeken változtatni. Nehogy abból éljen már 13 év után egy remaster, hogy a színes hatás miatt jobban néz ki. Persze nem csak annyi lesz, de elég unalmas egy remaster.
-
HELLAFLUSH
őstag
hát ez nem nagy cucc szerintem.

kb a ReShade -el is ki lehet hozni ezt a szintet. -
Chapel
addikt
Fun fact: Egyes infók szerint a maximum graf beállítás már nem high, vagy ultra hanem "But can it run Crysis?"

HELLAFLUSH: Kontraszt, szaturáció stb. igen, ezekt kilehetett hozni. A kérdés itt hogy a textúrákkal mit kezdtek... -
Hopkins95
addikt
Mitől lett rondább?
Sokkal dinamikusabb lett az egésznek a színvilága, mintha bekapcsolták volna a HDR-t. A LOD távolságot meg PC-n általában állítani lehet. -
drotsztyuart
tag
Az eredeti simán izlésesebb.
Ennek az újnak olyan lsd-ben fürdő izléstelen színvilága van mint a farcry 3-nak.
Ez az új ronda.
15#: kb 20-25 ezer poly volt egy character.
Azok pont jók még úgy ahogy vannak.
Egy teljes zúzásmodellel kellet volna megfejelni nem ilyen bohóckodással amitől ráadásul rondább lett.
Meg a lod távolságot nagyobbra venni. Főleg az árnyék meg ao lod ami durván gyenge.
Az eredeti sziklán lévő csúnya tile-ozás legalább eltünt. -
GodGamer5
addikt
Gondolom a modellek is maradtak ugyanazon a szinten. Kép alapján kb a lod fog változni, meg élénkebbek lettek a színek.
-
flexxx2
őstag
Jobb lett volna egy közelképet mutatni, vagy lehet nem merik.
-
wjbhbdux
veterán
-
VágniValó
addikt
Nem lettem optimista ettől a képtől. Ha az árazás ehhez mérten racionális akkor OK, ha teljes árat kérnek akkor viszont menjenek anyukájukba.
-
snecy20
nagyúr
-
gyimger
őstag
-
Plazmacucci
félisten
Ha már a statikus beltéri megvilágítást lecserélik (és le fogják) akkor engem megvettek.
-
myckie2
őstag
Jézus! Ez ritka ocsmány látvány.
-
Hopkins95
addikt
Nekem meg pont ezért tetszik, hogy végre lecserélték azt a fakó színvilágot erre a szaturált, kontrasztosabb színre.
Szerintem a felhők amúgy ilyen művészi plusz és nem azért takarják a hegyeket, hogy ne látszódjon. Remélem amúgy lesz itt is dev stream Youtuben mint Nintendonal. Vagy legalább nagykonzolosból, az is elég lenne.
-
Jhonny06
veterán
Hát, nem fogott el az az érzés, hogy "de végigvinném újra"
-
wjbhbdux
veterán
-
gyimger
őstag
Íjj, az a látótávolság durva, legalábbis nem ezzel reklámoznék egy játékot.
-
snecy20
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
snecy20
nagyúr
Szép ez a FarCry 1.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- LEGO klub
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Elképesztő mennyire kihalt
De ez részben a Cryengine fejlődésének is köszönhető, az eredeti formájában azzal a motor verzióval nem futna el normálisan.
. Persze le lehet vágni azzal is ha nagyon kitartó vagy, még akár meg is tapsollak érte, ha sikerül de, hogy fizetni nem fogok érte az biztos. Egyrészt a végeredmény is olyan lesz, mint ha lerágták volna a kecskék, másrészt lesz vagy egy hét mire elkészül. Helyette inkább fizetek Kertész Jóskának, aki hozza a motoros sövényvágót és fél óra alatt lehúzza nyíl egyenesre.