- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Elijah Baley #12 üzenetére
Azt se felejtsük el, hogy a Corsair-nek 8mm-es hőcsövei vannak, míg 412-nek 6mm-esek.
-
Móci
addikt
válasz
fondorlatos #9 üzenetére
Akkor nem lesz ez rossz cucc.
-
Elijah Baley
tag
Azonkívül, hogy a Corsair-nek már egy ideje van ilyen
Igaz annak csak 3 darab hőcsöve van...,
...bár nem..., mert az A70-esnek 4 van...
-
Találtgyerek
veterán
Hát nem tudom ez mekkora újítás,lehet majd az árával fog hódítani.
-
aram01
nagyúr
jaj,már azt hittem ez egy tx3
-
fondorlatos
aktív tag
Folyadékcsapágyas ventit rá és jó halk is lesz.
Már csak az árat kell barátira szabni. -
boeing
őstag
Sajnos még nálunk a Evo-t sem lehet kapni.Na de majd.
-
.mf
veterán
Az említett ventin kívül a hőcsövek elrendezése is más, a 212+-on sokkal nagyobb holttér volt a hőcsövek között, így a magot kevésbé fedték le jól. Itt már szorosan vannak, ami kicsit javítani fog a teljesítményén. Valamint a lamellák alakja is változott kicsit, no meg persze a venti illesztése is drótos helyett most már műanyag keretes.
-
V.Dave
senior tag
nem ismerem a cm procihűtők teljesítményét, ez a hűtő hol van mondjuk a scythe mugenektől vagy noctuáktól?
Valamint a venti nem túl bíztató benyomást kelt, én egyből lecserélném egy scythe van noctua megoldásra.
-
naszvalo
tag
Tehát akkor a CM 212 plus újított változata.Kíváncsi leszek a tesztekre , hogy csak a 2011 foglalatra szerelhetőség miatt jobb választás e, a 212 plus tól.(ha egyáltalán jobb) No meg persze hogy mennyivel lesz drágább. Arról esetleg van valami infó,hogy a 412-ön lévő venti más e,mint a 212plus on lévő? Mert az nekem egy kicsit hangos,még leszabályozva is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0! - elkelt Corvin021 kollégána, értékelésre vár
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest