- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Mert A Vive-nál ott a 2 kontroller is amivel egyelőre előnyben van kipróbálás lehetőségbe.
CV1 tulajként azt mondom hogy nekem pl autóversenyekhez tök fölösleges lenne a touch hozzá és pl az EVE: Valkyre is eljátszható az Xbox One kontrollerrel de pl ha érdekelne a The Climb és megvenném akkor annál sokkal élvezetesebb lehetne a Touch.
Majd ha bővűl a kínálata (jelenleg 3 helyszin van csak benne és 50 dollár...) és lesz hozzá touch akkor elképzelhető hogy megveszem.
Ettől függetlenül a touch majd fps-ekbe jöhet igazán jól. Meglátjuk az E3 alatt miket jelentenek majd be. Sajna hiába vagy már több tucat alkalmazás az Oculus Store-ba a többsége egyszerűen túlárazott szemétnek tűnik.
Kiállításokra viszont én is a Vive-ot vinném ha kiállító lennék. Mászkálhatsz hadonászhatsz. Az persze megint más kérdés hogy otthon mekkora teret fogsz tudni kialakítani hozzá de ez számukra már másodlagos mert ha ezzel próbálkozol akkor már megvetted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest