- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kombinált válasz:
75Hz-et azért hagytam ki mert külön nem tudom beállítani, G-Sync meg néha esik oda csak. Nálam egyébként nem nagy előrelépés, mert a 60Hz-et 24"-on szoktam meg, most a váltást követően 27"-on kb 70-75Hz az ami egálban lenne vele ezért van jóság 85Hz-től ellenben a 60Hz végleg tragédia lett és tényleg csak maximum 22-24"-ig vállalható.
Nem kell aggódni a TN miatt, jön majd IPS panellal is 240Hz megoldják azt szépen 1év se kell. 20év alatt a TFT gyártók csak rájöttek hogy jó ha van alternatíva is a 60Hz mellett, most különösen jó mert 5-év alatt mindenki le fogja a 60Hz-es kijelzőét 144Hz+ kijelzőre cserélni magától ésszel, vagy egy cimboránál látva működés után
240Hz nekem nem lesz akkora előrelépés a 160Hz után de egy 60Hz után aki majd akkor vált, garantáltan újjászületik az biztos
De jöhetnek nyugodtan mert bár van tartalék a 160Hz-ben is de egy 30-34" felett érkező kijelzőnél már elkélhet ettől nagyobb sebesség is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali médialejátszót?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest