Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Igen, ma szokatlan ez a hozzáállás... viszont jó. Korábban nekem abból lett elegem, hogy megvettem egy halk ventit, aztán fél-egy év múlva vehettem újat, mert fokozatosan felhangosodott (illetve az olcsó halk ventik jellegzetessége, hogy mennek egyhuzamban pl 10 órát, akkor halkabbak, mint induláskor. Aztán ha pihennek pár órát, ismét halkak... nem tudom mitől van ez, de pl a 12-es SilentBlade-ek is csinálják, és a lassú Coolinknél is tapasztaltam. Ez pedig egy 24/7-ben pörgő venti esetén nem jó ) Megvettem a Noctuákat, azóta nem kell szerelgetni a cserék miatt (lassan talán az 5 év gari is lejár a legrégebbinél), nem hangosodik akkor sem, ha már hónapok óta pörög megállás nélkül, stb. Szóval oké, többszörös áron van, de összességében nem volt drágább, mintha mindig cseréltem volna az olcsót az évek során, a cserével járó macerát pedig megúsztam (és a szemétbe sem került egy rakás rossz venti, ami szintén nem elhanyagolható).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Nézzük élőben a The Game Awards 2025-öt!
- RAM topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- Samsung kuponkunyeráló
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest