- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Számomra bizonyos körülmények között nem használható. Más meg a chat fejek miatt zár ki egy egész platformot. Mindenkinek mások az igényei, ahogy előttem is írják. Ja igen, azt hozzátenném, hogy mindezt max. 5" méretben. Én nem találtam számomra megfelelőt, persze másnak mások az igényei.
-
426os
őstag
Most váltottam droidról (ZTE v5) WP-re (Lumia 640) [link]
Mivel nem vagyok power user, ezért nekem a WP sokkal jobban bejön. Aki írta, hogy sokszor kell bámulni a loading meg betöltés feliratokat: Igen, többször kell nézni, mivel droidnál nincs ilyen felirat, egy hasonló kategóriás androidos teleofn esetében szimplán csak egy szaggató animációt nézel helyette vagy éppen 1-2mp-ig nem történik semmi. Innentől tökmindegy a dolog, viszont érzetre a WP megoldása fluidabb lesz, még ha a valóságban nem is gyorsabb.
Játékok terén nem tudom mi a helyzet, mert sosem játszottam telefonon. A felhozatal biztos jobb droidra, ennek neked kell utánajárnod. A többi (film, net, chat), amit írtál ugyanúgy működik wp-n és droidon is. Továbbá a kevesebb ram ne riasszon meg WP esetében, elmondható, hogy azonos kategóriában fele annyi elég neki. Én 2GB-os droidról váltottam és semmi bajom az 1GB rammal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- JBL Tour One M2 - Champagne
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged