Hirdetés
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Többek között azért futnak még 4.4-en mert a MIUI tudta azt ami az 5.x-el jött be a droidba. Ergo semmi előnyt nem jelent az lolli egy MIUI használónak, talán ez alól az alapértelmezett art a kivétel, de ezt én nem tudom felmérni, hogy a hétköznapokban mennyivel jobb.
Szóval ilyen vakon mantrázni valamit szerintem nem jó ötlet, főleg, hogy a nagy frissítés fétisben sok gyártó elfelejtkezik a minőségről. Pl a p6 4.4-es frissítése is ótvar lett (szar füleshangerő, gyors merülés) de samunál is panaszkodtak, hogy jelentősen belassult a telefon.
-
bagkri01
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Na ez már egy hülyeség, az 50k-s kategóriát éppen a nagy gyártók szarják le, max egy frissítést kiadnak (talán) aztán el van felejtve, a xiaomi, lenovo, meizu, honor kicsit jobban odafigyel....szerény véleményem szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi