- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlas
senior tag
Nem kell olvasni
A gamer füles nem másra van. Teljesen más tészta. Itt a mikrofon minősége stb is számít ami egy rendes zenei fejes nincs. Illetve hangban is más, én próbáltam sennheisert gépre, meg sony, meg beyer de egyik se szólt úgy játék közben. Zenében más de játékban nem volt jó. A másik topikba is leírtam a Gamer fejes nem annyiban térnek el, hogy ráírnak egy feliratot másra használják ennyi, felesleges ezen vitázni, ha igy lenne mindenki simát venne, mindkettőt másra használják. Mint ott is írtam (Steelseries Siberis v2 frost blue-t használom, meccseken stb, a CM sonuzt meg amikor videót veszek fel, tesztelek stb.) Zenére nem ezeket. Sztem ne kezdjük újra, felesleges. Köszönöm

-
Carlas
senior tag
Nekem is van egy másodlagosan, és nagyon jó cucc, ennyiért nagyon jó vétel volt. Alapból egy Steelseries Siberia V2 usb frost blue-t hasznalok, de masodiknak ezt és brutal kényelmes és szépen szól, masszív. ennyiért hibátlan vétel volt,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen széket vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Dell notebook topic
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A gamer füles nem másra van. Teljesen más tészta. Itt a mikrofon minősége stb is számít ami egy rendes zenei fejes nincs. Illetve hangban is más, én próbáltam sennheisert gépre, meg sony, meg beyer de egyik se szólt úgy játék közben. Zenében más de játékban nem volt jó. A másik topikba is leírtam a Gamer fejes nem annyiban térnek el, hogy ráírnak egy feliratot másra használják ennyi, felesleges ezen vitázni, ha igy lenne mindenki simát venne, mindkettőt másra használják. Mint ott is írtam (Steelseries Siberis v2 frost blue-t használom, meccseken stb, a CM sonuzt meg amikor videót veszek fel, tesztelek stb.) Zenére nem ezeket. Sztem ne kezdjük újra, felesleges. Köszönöm