Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
"Leszarom hány órakor van sötét vagy világos, de mindig ugyan akkor akarok kelni."
Én meg egy csillámpónit akarok ami pillecukrot kakál
"Aki évente kétszer tekergetni akarja az nem normális. "
Én pl. konkrétan szeretem, az éves rutin része, 3x év alatt megszoktam.
Gondolom akiknek "felborítja az életét" ez az évi két alkalom, azoknak nincs gyereke, nem dolgoztak még több műszakban, nem voltak még szabadságon, nem kellett hamarabb bemenni dolgozni, nem voltak éjszakai ügyeletesek, nem voltak egyetemisták, nem kellett beteg családtagot ápolni.... Nekem ezek mindig felborítják az életem, hetekig depressziós vagyok utánuk bla bla.
Amúgy nekem ugyanmindegy mikor hány óra van, bár biztos baromira zavarna ha az év felében sötétben mennék dolgozni, de valahogy alkalmazkodnék. Mert erről szól az élet, nem a nyavalygásról hogy (ráadásul csak egyszer) egy órával kevesebbet alszik valaki... én mindig legalább egy órával kevesebbet alszom
Új hozzászólás Aktív témák
lo Holnap hajnalban, azaz március 25-én 2:00-kor kell az órákat 1 órával előre, 3:00 órára állítani.Egy órával kevesebbet...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest