- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Thunderzolee #1 üzenetére
Nem, postáról van szó, SSD-t gariztat, ha jól sejtem.
^Clown: ilyen formában jó lesz a cím, ahogy leírtad, meg fogják kapni a leveledet/küldeményedet. (Én szintén Kingspec SSD-t küldtem már vissza (igaz, nem a cégnek, hanem eBay-es kínai eladónak), megkapták, cserélték. És nekem sem volt több tapasztalatom a Kínába való levélküldéssel.)
Ha nagyon bizonytalan vagy, akkor valóban Sheratant kéne megkeresned egy privát erejéig.
(Ui.: alaplapot sikerült cseréltetni az X40-ben?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nos, levelet kell küldenem Kínába. De fogalmam sincs, hogyan is kell megcímezni a levelet helyesen.Van valakinek...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i7-1270P I 32GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest