- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Idén különösen sok a szúnyog.
-
mephi666
nagyúr
tegnap találkoztam egy szúnyoggal... ez idáig nem nagy újdonság, de a következő történt: ültünk a sötét szobában barátnőmmel, néztük a németek meccsét... megszomjaztam és elsétáltam a hűtőhöz egy hideg sörért... kinyitottam a hűtőt, kivettem a sört és azt vettem észre, hogy ezzel a mozdulattal egy szúnyog beröppent a hűtőbe (gondolom a fényre ment)
szépen becsuktam a hűtőbe és visszaültem immáron sörrel meccset nézni és elújságoltam, hogy "hidegre tettem a szúnyogunkat"
jól nevelt dög volt...
-
rolkaDb
aktív tag
Idegesítőek is.
Épp most repült el egy a monitor előtt.
-
bacsis
Közösségépítő
akkor én nagy mákos vagyok, hogy nem csípnek a szúnyogok mi?
-
Tecsoban most egy raid szunyogirto keszulek+utantolto araban kettot adnak, igy 1300 forintert kapsz ket komplettet. Szerintem megeri, be is rottyantottam egyet ejszakara. Elvileg napi 8-10 ora hasznalattal ir 45 napot az uvegcsere, meglatjuk.
-
DeFranco
nagyúr
Lakásvásárlásnál elsődleges szempont volt a szúnyogháló. Ezektől nem lehet meglenni, én meg rendes rángatózós sikítófrászt kapok, ha elzümmög egy a fülem mellett, pedig nem vagyok hisztis.
Szúnyogháló FTW!
-
csimave
tag
Nálunk már kiirtották őket repülővel
-
potyautas
tag
Jók a konnektorba való kis bigyók azokkal a lapokkal.
-
Lengyi
aktív tag
szúnyogháló
-
Valszeg nem az, en is csak akkor hasznalom, ha muszaj. Azt amugy irja, hogy erdemes kicsit kiszelloztetni, de akkor meg megint bejonnek a dogok, szoval ugy sok ertelme nincs. Esszel kell hasznalni, nem kell sokat fujni es mire letelik az 5-10 perc, eloszlik a kod es repulo rovarok se lesznek.
-
-
Nalam ez bevalt cucc hosszu evek ota:
Befujsz, szobaajto becsuk. 10 perc mulva mehetsz be alukalni.
-
Ice!?
őstag
ne is mondd.. ráadásul drótszőrkapitányék elfoglalták fullra az ágyam, úgyh lefeküdni se tudok, max a földre.:S
-
samfishR
senior tag
szokásos program
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mi más, mint szúnyogírtás?! Szerk.: amikor azt hiszem, hogy elkaptam az utolsó kis mócsingot, mindig előkerül még...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest