- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
#71562240 #27 üzenetére
Hát, rég olvastam ilyen beleéléssel műelemzést (srác koromban nagyon nem szerettem az irodalmat), de ez most jól esett.
Gyakorlatilag mintha pszichiáternél ültem volna, minden gondolatomat leírtad.
Természetesen megfordult a fejünkben, milyen jó volna, ha a sorozatra idővel egy remek kis vevőkör (vagy nevezzük rajongótábornak?) tudna összeállni, tehát igen, vonz az anyagiasság gondolata. De mi is úgy vagyunk vele, hogy nem ez az elsődleges cél, hanem az, hogy egyrészt legyen valami mutogatni való (portfólió építés), illetve lássuk meg, hogy egyébként a téma érdemes-e a kidolgozásra.
Nagyon jól esnek a visszajelzések, még azok is, akik kicsit kritikusabban fogalmazzák meg a véleményüket, azok mellett sem mehetünk el szó nélkül. Közönségünkül választottuk a Logout "lakosságát", huzamosabb ideig nem dörgölhetjük az orruk alá azt, amit idővel esetleg mindenki már a címe alapján utálni fog. Mérlegelve, de mindenki véleményét figyelembe kell venni. Mondjuk tény, hogy az elkövetkező kb. 20 részre túl sok hatása úgysem lesz, mert azok már készen várják a publikálást. Na, de majd ami utána születik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged