- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
ez mind szép és jo, de a samsung le32a451c1 ről a samsung magyar oldalán egy szót nem irnak arról hogy tudna 24p real movie-t.
most akkor mi az igazság?
-
Gyufaaa
veterán
Ez zsiiir lett.
-
karjoe
csendes tag
Szeretném megkérdezni hogy szerintetek melyikPana plazmát érdemesebb megvenni
42PZ85E vagya 42PY85 ? -
Badb0y
addikt
Kéne a segítséged cifu. Ha én egy jófajta házimozit szeretnék, akkor tv vagy projektor a megfelelő. A projektrot csak kérdezem, mert nem hinném, hogy olyan szín és képminőséget produkálna, mint egy lcd vagy plazma. De megkérdezem, hátha én tudom rosszul.
A lényeg viszont az, hogy a ma kapható tv-k közül melyik az (plazma vagy lcd vagy projektor), amelyik szin, élesség, minőség a "legjobb" 46"-50" körülire gondolok itt, és ha a legjobb kategória valószínű milliüs nagyságrendű, akkor azt mondom, hogy olyan 4-500.000 ft-os nagyságrendben.
Köszi a segítséged.
-
Cifu
félisten
Árak: ezek annyira képlékenyek, hogy naponta frissithetném. ^^
Inkább bele rakom az Argep.hu-t, nem ideális, de kiinduló pontnak jó.Sony: Jelenleg egyedül a W4000-es széria adatai elérhetőek, azt mindjárt bele pakolom. A többi sajnos csak a hónap vége felé, ill. május elején várható.
-
Hééé, és a SONY?
Ja már kérdezték?
-
Antibazsi
aktív tag
Nagyon jó kis cikk lett! És hasznos is annak aki idén szeretne tv-t venni. Sony-ról nincs semmi? Ha jól tudom neked is az van?
-
tkazmer
addikt
nagyon hasznos cikk!
szerintem árakat, (esetleg nagyságrendet) pár 10e forint pontossággal azonban még elbírna.. -
choler.
tag
Köszönet!!!
-
vtechun
veterán
Köszi a kis áttekintést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest