- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
"Ilyen nincs." Szerinted. Honnan tudod, hogy nincs, vagy nem lehet? Szerinted nem lehet, de attól még igen. Nem lehet ennyire kategorikusan kijelenteni valamit.
Attól, hogy még veled nem történt simán lehetséges. Nem is ismered a családi hátteret, az egész dolog hátterét. Én sem, de nem zárok ki semmit. Olyat sem, ami nem reális.
" Arról meg szó sem volt hogy önveszélyes lenne.."
-Még nincs...Ismerek olyan családot, ahol 11 évesen kezdett el a gyerek ágyba vizelni.
-
Geller72
veterán
Nem érted. De nem a te hibád. Soha nem voltál még hasonló helyzetben. Mi van, ha az iskola, a következő X+20km-re van? Mi van, ha az egész nem megoldható? Egy olyan sérült gyermeknél, akinél esetleg a dolog már önveszélyes kategóriában van (vagdossa magát, netán kábítószerhez nyúl, etc) sok mindent ki lehet jelenteni, de azt nem hogy egy környezetváltozás mindenképpen pozitív hatású lehet. Simán lehet, hogy tetézi a bajt. Ezért is javaslom én azt, hogy egy szakember, egy gyermekpszichológus beszélgessen el a gyerekkel, hosszabb távon és kontrollálja a lelki traumát.
-
Geller72
veterán
Ok. Folytatom a tapasztalati jellegű dolgokkal. Áthelyezik másik iskolába. Ott ugyanúgy megtehetik vele újra. Minden iskolában vannak ilyen gyerekek, csoportok, akik pont a gyengéket keresik. Igenis lépni kell. Azt is kell nézni, hogy az áldozat szemszögéből tekintve (majd a gyermekvédelmis és a pszichológus is el fogja mondani) nem tesz jót egy új iskola, új - ismeretlen - környezet, tele olyanokkal, akik közül senkit nem ismer, senkihez nem fordulhat, teljesen védtelennek érzi magát, mert egy barátja sincs. A mostani helyen biztos hogy van. És talán ez tartja benne a lelket is. Mi is elmenekülhettünk volna, de nem tettük. Sokkal jobb döntés volt az, hogy maradtunk és felvettük a kesztyűt.
-
ncc1701
veterán
Nekem anno a küzdősport jött be, és az, h kerestem az erősebbek barátságát. Gyerekkoromban mindíg nyápic voltam, a legkissebbek, leggyengébbek közé tartoztam, ezért állandóan szivattak. Ezért is 18-20 éves koromig volt mindenféle sport, közte több féle küzdősport, ott már nem én voltam a legkissebb, azóta ~20 év gyúrás után ma már 110kg vagyok jelenleg, a tömegelés vége felé, és kb senkinek nem jut eszébe belém kötni. És a rendszeres sport a nyilvánvaló fizikai változások mellett kitartást, és akarat erőt, önbizalmat is ad.
A boxban az a poén, h elég hamar hoz eredményt. Ne érts félre, nyilván 2-3 ember simán megverhet bárkit, de lehet annyi is elég, h nem az öcséd a legkönnyebben sebezhető. Lehet, ha kapnak pár ordas nagy pofont, akkor abbahagyják. Az meg, h esetleg kap verekedésért pár intőt, vagy mit, azt le kell szarni.Más megoldást nem tudok, ha vki kicsi, és nem képes megvédeni magát, azt akárhová viszik, úgyis meg fogják találni. Amivel tudtok tenni vmit, az az, h legalább a tanár ne köcsögöljön vele. A többi gyerek olyan, amilyen.
-
Chebbie
tag
Eddig ilyen mélységekbe nem voltak beavatva. Igen, nekik is ez volt az első gondolatuk. DE! Most miért szegény gyereket kell kitenni a megfutamodásnak, iskolaváltásnak, holott nem ő lenne az, akinek mennie kéne, hanem azok, akik ezt teszik vele. Mert akármit mondanak, szerintem ilyen gyerekek nem valók közösségbe, akik a másikkal ilyet képesek tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A testvérem ma érdekes dolgokat mesélt el itthon. Azt eddig is tudtuk, hogy valami nincs rendben az iskolában, mert a...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest