- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
nevemfel
senior tag
Azt azért hozzátenném, hogy egyik gyógyszer sem ér semmit, ha nem változtatsz az életmódodon.
Nem értek egyet. Sok olyan eset van, amikor valaki az élethelyzete miatt depressziós, vagy pánikbeteg, de nem mindig ez a helyzet. Előfordul nem egy olyan eset, amikor a delikvens élete viszonylag rendben van (senkinek sincs tökéletesen rendben), mégis gyötrik ezek a tünetek. Ilyenkor sokszor a gyógyszer az egyetlen, ami segít.
-
Met
nagyúr
Az a baj hogy nálam elfojtott szorongás van, nem tudom megmondani hogy ez és ez a bajom.
Úgy indult hogy egy szép napos reggelen felkeltem és elkezdett hányingerem lenni, öklendeztem.
Nem tudtam enni, de még a főzős műsorokat sem bírtam.
Pár hét szenvedés után orvos, labor, hasi UH (utóbbin mondjuk elhasználtam egy életet szerintem, tologatja a nő a hasamon a delfint majd megszólal hogy a hasnyálmirigyen x mm méretű daganat, ott éreztem hogy összezsugorodok az ágyon, kérdezem hogy az enyém? Mondja nem nyugi, kis idő múlva újra kezdi x mm méretű daganat, kérdezem hogy ez már az enyém? Nem nyugi. Hát a jó anyád).
Minden negatív, felírta a doki a Frontint.
Jó lett minden. Akkor jöttem el egy melóhelyről amit szerettem és ez váltotta ki.
Aztán lett másik melóhely amit szerettem, nem kellett a gyógyszer. Pár havonta kellett 1-2 hétig szednem.
Aztán itt is szar lett a helyzet, újra elkezdtem szedni, majd emeltem is az adagon.
Ennyi a történetem. -
Eastman
addikt
#13; Apám orvos és a barátja a Honvéd Kórház pszichiáter főorvosa. Vele beszélgettünk.
Miben akarsz segíteni? Konkrét élethelyzeteket átlagolni?
Valaki nem kommentel ide, de pl. öt év múlva azt olvassa, hogy hagyjon el egy gyógyszert?Semmi bajod nem lesz tőle így.
Hűha! Mint egészségügyi végzettségű kérlek, hogy ezt hagyd abba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az elmúlt néhámy hónapban nem voltam tól jól. Ez addig csúcsosodott, ameddig sajnos szakember segítségét kellett...
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest