- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
industrial #48 üzenetére
Insigniáról eleve maga a váltó le-fel szerelése 100-150eft...
-
ncc1701
veterán
-
ncc1701
veterán
Tényleg.
A váltómból 1 literrel több olaj jött le, mint szabadna (3.5 vs 4.5L). Szerelő haverom elve az, h annyit tölt rá, amennyit leenged, nem volt erőm vitatkozni vele. Most májusban majd a gyári módszerrel állítjuk be a szintet.
De milyen problémát tud okozni, ha egy váltóban 1 literrel több olaj van? -
ncc1701
veterán
Ebben végig volt olaj cserélve, de van a vasban 350ekm. Nagybátyámtól örököltem, ő műszaki ember volt, minden folyadékot idő elött cserélt, illetve költött a vasra rendesen, csak sok a méter.
Néha tempomattal nagyobb tempónál elkezd csúszni a váltó, fordulatszám fel-le mocorog. Nekem óvatosabb lábam van, nem nyomok akkora gázt, mint a tempomat, nélküle nem csinálja.
Csinált olyat, szintén csak néha, h D-be rakva megrántotta a vasat.
Meg asszem 2x olyat, h N-ből D-be téve nem tette sebességbe. Kulccsal leállít, újraindít után jó lett.
Váltani a fokozatok között nagyon finoman vált.Ezekben rendszert nem találtam. De alattam évi 3-5ekm-t megy maximum, vagy még annyit sem. Most is a muternál áll a fűtőtt garázsban, jó dolga van, néha bütykölök rajta valamit, de most is valami 6 hete nem is mentem vele.
-
ncc1701
veterán
Insigniám alatt egy japán aisin af-40 6 gangos tiptronik van, épp gyűjtöm a lelkierőt, mert asszem ott is érik egy automata váltó felújítás. És hát igen, kis hiba esetén megáll 400e-ből, de ha full felújítás kell, akkor 8-900e a történet vége szereléssel, mindennel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem szakmai blog lesz. Nem ezzel foglalkozom ,de mostanában sajnos kénytelen vagyok. Ez az én szerencsém ezekkel a b*zi...
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest