Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aero.
veterán
Nezd Somatom, leirtam mi nem tetszik, elhiszem, hogy feltudod dolgozni. Szemelyre szabhato, de ugy sem tetszik. En nem fogok senkit iOS-rol gyozkodni, szamomra megvannak az elonyei, nem is keves. A kedvem/turelmem 6 evig tartott, nem valtozott semmi, leptem, ennyi.

Autoban tovabbra is hasznalok androidot, emelem kalapom egy OnePlus vagy Xiaomi Mi 10 elott, nagyon jo telefonok, utobbiak az olcsobb kategoriaban is. Csaladban mindenkinek ajanlottam, vettek is, es tovabbra sem fogom azt mondani, hogy vegyenek iPhone-t, mert az android szar.
-
aero.
veterán
Androidon Icon Pack mixert használtam, 37 ikon pakkból válogattam ki a nekem tetszőeket, meguntam már szerintem. Vagy nincs kedvem vele foglalkozni. IOS-ban megtaláltam magamat. iPhone 6 után jöttem vissza droidra, pont a testreszabhatóság miatt. Szóval ja, szerintem meguntam. Az egységes, tiszta, átlátható felület és a funkcionalitást megkapom ettől, és én sebkit nem akarok meggyőzni, melyik a jobb.
Plusz elég nagyot játszott a dologban az Android auto vs CarPlay. A google megoldása kb egy erős béta az almához képest.
-
aero.
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Koszi, jókor szólsz, olcsóbb is lett volna

-
aero.
veterán
Én is MIUI-ról jövök, túl sokáig húztam a visszaváltást. Szintén 11, míg jön a 13.

Elegem lett a droidból, főleg a 60 féle, elavult keszekusza dizájnelvekből, a fél évet késő frissítésekből.
Azóta sokkal kisimultabb vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- EA Sports WRC '23
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formula-1
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest