Hirdetés
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
Engem is zavar mikor valaki "beleáll a számba". Egyébként ez a jelenség széles körben megfigyelhető, ha boltban sorba állok, akkor is sokszor annyira mögém áll, hogy szinte hozzám simul a másik, pedig lenne hely bőven és attól nem kerül gyorsabban sorra, hogy a nyakamba liheg.
A legbosszantóbb verziója ennek az amikor kint a természetben csinálják. Van egy nagyon jó barátom akivel régen ha beszélgetni akartunk egy jót (általában olyan dolgokról, ami senki másra nem tartozott), akkor kimentünk a Pilisbe, kerestünk egy kellemes félreeső hegyoldalt, ahol senki nem zavar. Akárhány turista járt a közelben, már távolról kiszúrt minket, tuti, hogy odajött és letelepedett 2 méterre tőlünk. Ott a bitang nagy erdő, bárhol leülhetne, rengeteg hely van mindenhol. De nem, oda kell beülni a másik szájába.
Nem tudom miért van ez így, de engem is zavar mikor belemásznak a személyes aurámba.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest