- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bit_vector
tag
szerintem:
kezdőnek : pascal, C
haladó: C++, delphi
profi: minden más.Azért ez a sorrend, emrt az alapokat nem az objektumorientáltsággal kell megtanulni. Először lássa meg mi az a pointer, mik az alapvető szerkezetek, típusok. Mire valók, hogyan lehet használni őket.
Ha ez megvan, akkor hozzá kell venni az OOP-t, azt is megérteni (ez főleg a nem triviális C++-ra igaz), és tudni perfektül az egészet.
a C# valahol ezen sor végén kell álljon. Nem jó az, ha egyből OOP-t tanulsz, mikor egy normális for(;;) sem megy, vagy épp nem tudod mi az a pointer (tudom, C#-ban nincs).
Igazából próbáltam egy kezdő szemével nézni a cikket. Kicsit kuszának tűnt. Elsőre használni olyan dolgokat, amikről egy kezdő programozónak f..gja sincs, meredek. De ha azt nézzük, hogy ha olyannak íródott a cikk, aki ismeri a C-t, az már egy kicsit ezen a nehézségen. Aki meg tud C++ -ul, esetleg CLR-ben (managed C++) ír programokat, annak nem kihívás egy hello world...
nem rossz cikk, csak nekem egy kicsit cél nélküli ls zavaros....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- OLED TV topic
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest